7 kirjasuositusta Elon Muskilta, maailman rikkaimmalta mieheltä, joka muovaili hänen poikkeuksellista mieltään

Elon Musk, Elon Musk books recommendations, mark Zuckerberg, Cage fight, twitter, tesla, world's richest man, AI, books, Elon musk lifestyle,

Kun et laukaise raketteja, poraa Los Angelesin katujen alla tai kuljeta ajoneuvoja ilmakehämme ulkopuolella, mitä tehdä? No, jos olet Elon Musk, vietät paljon aikaa uppoutuneena kirjoihin. SpaceX:n, Teslan ja muiden uraauurtavien teknologiayritysten miljardöörijohtaja on toistuvasti lukenut menestyksensä lukutapojensa ansioksi. Musk huusi kerran kuuluisasti: ”Luin kirjoja”, kun häneltä kysyttiin, kuinka hän oppi rakentamaan raketteja. Tässä on kuratoitu luettelo seitsemästä ei-fiktiokirjasta, joita hän suosittelee. Se tarjoaa kurkistuksen kirjallisiin vaikutteisiin, jotka ovat ruokkineet hänen vertaansa vailla olevia saavutuksia.

Lähde: Amazon

Muskin rakkaus tieteiskirjallisuuteen ei ole mikään salaisuus, ja hän nostaa esiin Isaac Asimovin Foundation-sarjan erottuvana joukossa. Häntä lainataan sanoneen: ”Pidän Foundation-sarjasta, luultavasti yhdestä kaikkien aikojen parhaista.” Tämä eeppinen saaga matemaatikon pyrkimyksistä säilyttää tietoa ja ohjata ihmiskunnan tulevaisuutta vangitsee Muskin visionäärisen näkemyksen täydellisesti.

elon myski
Lähde: Amazon

Toinen scifi-helmi, jota Musk kannattaa, on Robert Heinleinin The Moon Is a Harsh Mistress. Tarina kuun siirtokunnan taistelusta itsenäisyydestä resonoi Muskin intohimoon rajojen rikkomiseen ja status quon haastamiseen.

Jos olet koskaan miettinyt rakennesuunnittelun salaisuuksia, Musk suosittelee tätä kirjaa vilpittömästi. Se toimii pohjusteena rakenteellisen vakauden monimutkaisuudesta ja antaa oivalluksia hänen insinööritaidon perustaan ​​(tarkoitettu sanapeli).

elon myski
Lähde: Amazon

Lähde: Amazon

Musk ammentaa inspiraatiota myös historiasta. Hän korostaa Benjamin Franklinin matkaa riepuista yrittäjärikkauteen tässä mukaansatempaavassa elämäkerrassa. Franklinin sitkeys ja innovatiivinen henki ovat rinnakkain Muskin omien uraauurtavien hankkeiden kanssa.

Lähde: Amazon

Muskin ihailu Isaacsonin työtä kohtaan ulottuu tähän Albert Einsteinin elämäkertaan. Kirja tarjoaa syvän sukelluksen yhden historian suurimman ajattelijan elämään ja mieleen, ja se heijastaa Muskin omaa uraauurtavien ideoiden tavoittelua.

Lähde: Amazon

Elon Musk ei ujostele tunnustamaan Peter Thielin vaikutusta hänen ajatteluunsa. Zero to One on opaskirja yrittäjille, ja Musk pitää sitä välttämättömänä. Thielin näkemykset ainutlaatuisten ja muuttavien yritysten luomisesta ovat linjassa Muskin oman lähestymistavan kanssa innovaatioihin.

Muskin huoli tekoälystä ja sen mahdollisista riskeistä käy ilmi hänen Superintelligence-suosituksestaan. Hän twiittasi: ”Meidän täytyy olla erittäin varovaisia ​​tekoälyn kanssa. Mahdollisesti vaarallisempi kuin ydinase.” Tämä valinta korostaa Muskin sitoutumista vastuulliseen kehitykseen tekniikan alalla.

elon myski
Lähde: Amazon

Nämä kirjasuositukset tarjoavat kurkistuksen Elon Muskin monipuoliseen mieleen. Kiehtovasta tieteiskirjallisuudesta merkittävien henkilöiden elämäkertoihin nämä nimikkeet ovat yhdessä muokanneet hänen poikkeuksellisen uransa kehityskulkua. Kuten Musk kerran sanoi: ”Lukemieni kirjojen sankarit… tunsivat aina velvollisuudekseen pelastaa maailma.” Näyttää siltä, ​​että hän on kantanut tämän velvollisuuden tosielämän yrityksiinsä, inspiroimalla meitä kaikkia unelmoimaan suurempaa ja tavoittamaan tähtiä – tai jopa pidemmälle.

Samankaltaiset artikkelit