Intangles nimittää Abhijit Patilin teknologia- ja innovaatiojohtajakseen

Intangles Lab Pvt. Ltd. is a digital twin solutions provider

Virallisen tiedotteen mukaan Intangles Lab Pvt. Ltd., digitaalisten kaksoisratkaisujen toimittaja, ilmoitti Abhijit Patilin nimittämisestä teknologian ja innovaatioiden johtajaksi. Patilin odotetaan keskittyvän AI-ratkaisujen kasvun lisäämiseen mobiiliteollisuudessa hyödyntäen digitaalista kaksoisteknologiaa.

”Hänen kokemuksensa tekoälytoimialalla on linjassa tavoitteemme kanssa päivittää toimialoja digitaalisen kaksoisteknologian avulla”, Anup Patil, Intanglesin toimitusjohtaja selitti.

Virallisen tiedotteen mukaan GE Healthcaressa Abhijit johti tekoäly- ja analytiikkaratkaisujen suunnittelua ja toteuttamista, mikä sai aikaan parempia potilastuloksia, virtaviivaistettua toimintaa ja vahvistettua päätöksentekoa. Uskotaan, että hänen kykynsä ylläpitää monialaisia ​​tiimejä tietojen valjastamiseksi konkreettisiin tuloksiin saattaa auttaa Intanglesia laajentamaan segmenttejään maailmanlaajuisesti.

Lisäksi uskotaan, että ”Tekoälyn ja digitaalisten kaksosten mahdollisuudet muuttaa teollisuudenalaa ovat valtavat, ja odotan innolla yhteistyötä Intanglesin kanssa luodaksemme ratkaisuja, jotka voivat edistää kasvua ja tehokkuutta”, Abhijit Patil totesi.

Samankaltaiset artikkelit