Bitget investoi intialaisiin blockchain-aloitusyrityksiin tukeakseen jatkuvaa krypton käyttöönottoa – Digital Transformation News

Going by Bitget’s official website, it’s a cryptocurrency exchange

Bitget, johtava kryptovaluuttajohdannaisten ja kopiokaupankäyntialusta, on ilmoittanut strategisista suunnitelmistaan ​​investoida Intiassa sijaitseviin blockchain-aloitusyrityksiin Blockchain4Youth (B4Y) 10 miljoonan dollarin Web3-keskeisen projektinsa puitteissa. Aloite käynnistyi 6. marraskuuta ja päättyy 4. joulukuuta 2023 BUIDL for Web3:ssa, Intian johtavassa moniketjuisessa huippukokouksessa, jonka järjestävät Lumos Labs ja BuidlersTribe. Intialaiset startupit saavat tilaisuuden pitchata Bitgetille ja tilan parhaille pääomasijoittajille osana aloitetta.

Tämän ohjelman avulla Bitget pyrkii tunnistamaan arvokkaita ja lupaavia projekteja kryptoavaruudessa ja tarjoamaan niille kattavaa tukea, mikä nopeuttaa innovaatioita uusissa teknologioissa. Blockchain4Youth-projektissa Bitget on omaksunut 360 asteen lähestymistavan, koska se aikoo investoida 10 miljoonaa dollaria aloitteeseen seuraavan viiden vuoden aikana. BUIDL for Web3 pyrkii kokoamaan tuhansia kehittäjiä ja perustajia taistelemaan todennäköisyyksiä vastaan. Kuukauden mittaiseen ohjelmaan kuuluu yli 100 startup-yrityksen valitseminen alkuun. Joista vain kymmenen parasta startuppia voivat jakaa myyntipuheenvuoronsa Bitgetin ja tunnettujen riskipääomayhtiöiden, kuten Sequoia Capitalin, Lightspeed Venturesin, Draper Labsin ja muiden kanssa.

”Intian joustavuus ja jatkuva kehitys kohti lohkoketjua ja kryptoa tekevät siitä halutuimman paikan sijoittaa Aasiassa tällä hetkellä. Lahjakkuus, yrittäjähenki, kaikki on juhlavaa, ja olemme täällä vahvistamassa sitä. Blockchain4Youth-ohjelmamme avulla odotamme innolla, että pääsemme nopeuttamaan kryptoavaruuden seuraavaa isoa neljää”, sanoi Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja.

Aiemmin B4Y Under 30 Virtual Hackathonin kautta Bitget sijoitti intialaisiin startup-yrityksiin, jotka pääsivät voittoon. Tähän sisältyy Grease Pencil – tekoälypohjainen käsikirjoitus, kuvakäsikirjoitusgeneraattori, jossa on kehyksiä ja kuvia koko käsikirjoitukseen sekunneissa, HAIr – tekoäly, joka auttaa luomaan työnkuvauksia, poimimaan tärkeitä avainsanoja ja yksityiskohtia sekä työnkuvauksista että CV:stä, kasvo- ja äänianalyysit. ja tietoihin perustuva ehdokasvalinta HR:lle ja Derma360:lle – tekoälyä tukevalle ihotautisovellukselle, joka tekee ihosairauksien analysoinnista käyttäjäystävällistä ja vaivatonta. Startup pitch -ohjelma on avoin kaikille Intiassa toimiville kehittäjille, yrittäjille ja perustajille. Osallistumiskelpoisuuskriteerit ovat seuraavat:- • Projektissa tulee esitellä toimiva minimaalisesti elinkelpoinen tuote, jolla on todellinen käyttötapa.

• Blockchain-harrastajat, -kehittäjät ja yrittäjät ovat tervetulleita esittelemään tuotteitaan DeFi-, GameFi-, Metaverse-, NFT-, Tokenized-ekosysteemien, Blockchain-AI-ratkaisujen ja muiden parissa.

• Projekteissa tulee sisältää useita suojaustoimintoja ja niiden tulee olla avoimia tarkastettavaksi. Intian nuorten kasvava kiinnostus lohkoketjupohjaisten sovellusten rakentamiseen vahvistaa kansakuntaa yhtenä kehityksen ja lahjakkuuksien huippukeskuksista. Bitget Academyn tuore tutkimus; Millenniaalit ja Z-sukupolven edustajat ovat krypton tulevaisuuden kehityksen liikkeellepaneva voima, ja ensimmäisten joukossa on 46 prosenttia krypton harrastajista. Julkaisemalla Bitgetin uuden aloitteen Intian markkinoille yritys pyrkii nopeuttamaan meneillään olevaa krypton käyttöönottoaaltoa alueella.

”Olemme nähneet valtavaa kasvua ja säilymistä kryptosektorilla Intiassa. Maa on noussut yhdeksi maailmanlaajuisista web3-johtajista, koska se kerää kasvavaa kiinnostusta investointeihin suurilta web3-toimijoiden keskuudessa maailmanlaajuisesti. Bitgetin ohjelman tarjoaman mahdollisuuden ja näkyvyyden ansiosta intialaisilla web3-startupilla on poikkeuksellinen mahdollisuus aloittaa matkansa ja luoda kestävää web3-innovaatiota”, lisäsi Kaavya Prasad, Lumos Labsin perustaja.

Samankaltaiset artikkelit