Intian puolijohteiden tutkimus- ja kehityskomitea toimittaa raportin ISRC:stä – Digital Transformation News

Navigating the shifting sands

Intian puolijohteiden tutkimus- ja kehityskomitea luovutti Intian puolijohteiden tutkimuskeskusta (ISRC) koskevan raportin osaamisen kehittämisestä ja yrittäjyydestä sekä elektroniikasta ja IT:stä vastaavalle unionin ulkoministerille Shri Rajeev Chandrasekharille.

Ministeri arvosti Intian puolijohteiden tutkimus- ja kehityskomitean jäsenten ponnisteluja, mutta sanoi: ”Kuukausien omistautuneen tutkimuksen jälkeen Intian puolijohteiden tutkimus- ja kehityskomitea on laatinut ISRC:n tiekartan, joka ymmärtää, mikä voi olla PM Modin vision arkkitehtoninen suunnittelu. puolijohdeekosysteemi. Olemme olleet poissa puolijohdeekosysteemistä vuosikymmeniä ja menettäneet monia mahdollisuuksia, ja nyt pelaamme kiinni. Tämä laitos tulee olemaan ydininstituutio Intian kasvavassa puolijohdevalmiudessa. Se on intialainen vastine IMEC:lle, Nano Techille, ITRI:lle ja MIT Micro-electronic -laboratoriolle, jotka ovat olleet kaikkien maailman huipputeknologian edelläkävijöitä.

Ministeri Shri Rajeev Chandrasekhar tunnusti kaikkien komitean jäsenten panoksen ISRC:n pilarien kattavassa tunnistamisessa, mukaan lukien Advanced Silicon, Packaging T&D, Compound/Power Semiconductor ja Chip design & EDA.

”ISRC-raportti on osa vuosikymmenen strategiaa, joka vaikuttaa merkittävästi Intiaan, nuoriin intialaisiin tutkijoihimme, tutkijoihimme ja startup-yrityksiimme. Se vastaa pääministerin näkemystä Viksit Bharatista. Seuraavien 4-5 vuoden aikana ISRC:stä tulee yksi johtavista puolijohdetutkimuslaitoksista maailmassa”, ministeri lisäsi.

Joulukuussa 2021 Intian hallitus sitoutui vaikuttamaan 76 000 rupian (~10 miljardia dollaria) katalysoimaan Intian puolijohdevalmistuksen ekosysteemiä.

Ministeri mainitsi myös, että ISRC on osa asteittaista lähestymistapaa, jonka hallitus omaksuu tehdäkseen Intiasta globaalin puolijohdetutkimus- ja innovaatiokeskuksen. Intian puolijohdetutkimuskeskuksen (ISRC) raportin julkistaminen osoittaa Intian sitoutumista innovointiin ja strategiaan, mikä saa Intian olemaan globaalin puolijohdemaailman eturintamassa.

ISRC suunnittelee maailmanluokan tutkimuslaitoksen perustamista, joka keskittyy puolijohdeprosesseihin, kehittyneisiin pakkauksiin, yhdistepuolijohteisiin sekä Fablessin suunnittelu- ja EDA-työkaluihin. Edistämällä yhteistyötä teollisuuden, tiedemaailman ja hallituksen välillä ISRC pyrkii vaalimaan eloisaa puolijohdeekosysteemiä. Sen odotetaan helpottavan saumatonta siirtoa laboratoriosta tehtaaseen ja kuromalla umpeen tutkimuksen ja valmistuksen välistä kuilua.

ISRC aikoo investoida strategisesti keskittyen saavutettavissa oleviin teknologiasolmuihin ja edistäen yhteistyötä maailmanlaajuisten tutkimuskeskusten, korkeakoulujen ja teollisuuden kanssa. Aloitteen tavoitteena on muuttaa Intian akateemisten laitosten huippuyksiköt globaalisti kilpailukykyisiksi kokonaisuuksiksi, jotka houkuttelevat Intiaan globaaleja yrityksiä.

Sen tavoitteena on tehdä Intiasta puolijohteiden, pakkausten ja integroitujen järjestelmien globaali valimotoimittaja suunnittelusta tuotteisiin. Investoimalla huippuluokan tutkimukseen, koulutukseen ja yhteistyöhön Intia on valmis muuttamaan puolijohdemaailmaansa ja varmistamaan näkyvän aseman maailman puolijohdekartalla.

Samankaltaiset artikkelit