Mahindra & Mahindra panostaa voimakkaasti SUV-kysyntään toisella vuosipuoliskolla; Pitäisikö sinun ostaa, pitää vai myydä osakkeita? – Markkinauutiset

Mahindra & Mahindra's share outlook

Mahindra & Mahindra on nähnyt tasaista ostokiinnostusta, joka perustuu yhtiön tulevaisuuden näkymiin tämän tilikauden toiselle puoliskolle. Yhtiö odottaa tasaista kysynnän kasvua SUV-alueella. Analyytikot uskovat, että yhtiön SUV-portfolio on markkinoiden vahvimpien joukossa, ja se tulee jatkamaan vauhtiaan. Itse asiassa osakekurssi nousi lähes 4 % viimeisen viiden päivän aikana ja nousi 19,60 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Vuoden tähän mennessä voitot ovat 20 prosentin pohjoispuolella.

Pitäisikö sinun ostaa, myydä tai pitää hallussaan M&M:n osakkeita?

Jefferies: Hold – Tavoitehinta: 1 400 Rs

”Vahvista autoliiketoiminnan näkymistä huolimatta uskomme, että osakkeella ei todennäköisesti ole merkittävää tuottoa, kun otetaan huomioon traktorien suhdannehidastuminen. Osake ei ole halpa 16x FY25E ydinliiketoiminnan PE vs. pitkän aikavälin keskiarvo 14x. Pidämme pääosin ennallaan FY24-26 EBITDA-arviomme, mutta nostamme FY24-26E EPS:llä 3-6 % huomioiden pienemmät poistot ja korkeammat rahoitustulot. Säilytämme ”Pidä” tarkistetulla tavoitehinnalla 1 400 Rs (aiemmin 1 330 Rs).”

BNP Paribas: Osta – Tavoitehinta: 1 905 Rs

”Äskettäisten mallien lanseerausten myötä MM positioi itsensä uudelleen vahvalla brändi-identiteetillä SUV-alueella. Vaikka tuotannon hidas ylösajo on ollut pettymys, näemme Mahindra & Mahindran SUV-valikoiman olevan alan vahvimpia. Tämän pitäisi auttaa myös Mahindran & Mahindran BEV-malleja, kun ne tulevat markkinoille tulevina vuosina. Uskomme myös, että MM:n traktorimallin lanseeraukset valkoisissa tiloissa merkitsee jatkuvaa traktorin markkinaosuuden kasvua. SUV-tuotannon noustessa näemme lisää myötätuulta autoteollisuuden marginaaleihin ja odotamme FES-marginaalin elpyvän, kun kertaluonteiset vaikutukset ovat takana. Säilytä ”Osta”.

Motilal Oswal Financial Services: Osta – Tavoitehinta 1 775

”Vaikka traktorien näkymät pysyvät vakaina, odotamme Auto-liiketoiminnan olevan tärkein kasvun veturi seuraavien parin vuoden aikana. Huolimatta yhdistelmän heikentymisestä, arvioimme tulos/EBITDA/PAT CAGR 15 %/19 %/21 % tilikaudelta 23-25E. MM:n oletettu ydin P/E on 16,2x/14,8x FY24E/FY25E EPS. Vaikka arvostus on edelleen houkutteleva verrattuna muihin maihin, Mahindra & Mahindra on kokenut merkittävän arvonkorotuksen 23. tilikaudella, koska osakkeen kauppa käy nyt viiden vuoden keskimääräisen P/E:n mukaisesti (aiemman 30 %:n alennusta vastaan). vahva suorituskyky SUV-segmentissä, markkinaosuuden kasvu traktoreissa ja uusi lanseerausputki sähköautoissa. Toistamme ”Osta” -arviomme osakkeelle, jonka tavoitehinta on 1 775 Rs (perustuu joulukuun 25 ESOTP:hen).

LKP-arvopaperit: Osta – Tavoitehinta: 1 801 Rs

”Ylläpidämme ”Osta” -luokitusta houkuttelevilla arvostoilla; SoTP-pohjainen tavoitehinta on 1 801 ruplaa (1 466 ruplaa ydinliiketoiminnan arvo 11x FY25E tulos + tytäryhtiön arvo 335 ruplaa) linjassa oletuksemme kanssa katteen paranemisesta katumaastureiden volyymien ja arvon kasvussa, kun odotamme markkinaosuuden palautuvan uudet lanseeraukset, 3W- ja LCV-segmentit, FES:n kasvu, tuotannon lisäys tarjoamalla toimintavipua, hinnankorotukset ja järkevät kustannussäästötoimenpiteet.

Valinnanvälitys: Lisää – Tavoitehinta: 1 743

”Odotamme erillisen liikevaihdon/EBIDTA:n kasvavan 14,7/22,5 % CAGR:llä 23-26E tilikauteen verrattuna. Lisäksi johdon pääoman allokaatio ydinliiketoimintaan jäämiseksi lisää osakkeenomistajien vaurautta tulevina vuosina. Esittelemme FY26 arviot ja siirrämme arvostuksen 25E syyskuuhun. Säilytämme osakkeen ”Lisää”-luokituksen, jonka SOTP-tavoitehinta on 1 743 Rs (perustuu 17x Sep-25E Core EPS:ään).

Samankaltaiset artikkelit