RR vs PBKS, Match 65 IPL 2024: Milloin ja missä katsoa – IPL-uutiset

IPL 2024 RR vs PBKS

Rajasthan Royals (RR) jatkaa IPL 2024 -matkaansa, kun he kohtaavat Punjab Kingsin (PBKS) kanssa. Välienselvittely etenee Barsapara Cricket Stadiumilla Guwahatissa turnauksen 65. otteluun keskiviikkona 15. toukokuuta. Sijoitustaulukossa toiseksi kahdeksalla voitolla ja neljällä tappiolla 12 ottelusta avaavat mestarit ovat valmiina mukaansatempaavaan kohtaamiseen.

Turnauksen loistavan alun jälkeen joukkue on kohdannut takaiskun toisella puoliskolla ja menettänyt vauhtinsa matkan varrella. Kolmella peräkkäisellä tappiolla viimeaikaisissa otteluissaan RR kamppailee saadakseen takaisin rytminsä. He ovat kuitenkin edelleen päättäneet kääntää vuoroveden tulevassa pelissä. Pyrkiessään toipumaan RR:llä on tärkeä voitto, joka varmistaisi heidän paikkansa pudotuspeleissä, kun Kolkata Knight Riders (KKR) on toinen karsintajoukkue.

Kääntöpuolella PBKS on vaikeassa tilanteessa, koska se on jo pudonnut kilpailusta meneillään olevalla kaudella ja asuu tällä hetkellä pistetaulukon lopussa. Tämä kausi heijastaa heidän suorituskykyään viime vuosina, sillä he kamppailevat edelleen päästäkseen pudotuspeleihin. Vain neljä voittoa ja kahdeksan tappiota 12 pelatusta ottelusta, vuoden 2014 finalistit kohtaavat ylämäkeen taistelun.

Ilman pudotuspeleihin pääsyn painetta, PBKS pyrkii pilaamaan vastustajansa toiveet. Heillä on mahdollisuus häiritä RR:n pyrkimystä varmistaa paikka neljän parhaan joukkoon aiheuttamalla järkytyksiä tulevassa ottelussaan. Sam Curranin johtama PBKS astuu peliin peräkkäisten tappioiden takana Chennai Super Kingsille ja Royal Challengers Bangalorea vastaan.

65. IPL-ottelu Rajasthan Royalsin ja Punjab Kingsin välillä pelataan Barsapara Cricket Stadiumilla Guwahatissa keskiviikkona 15. toukokuuta 2024 klo 19.30.

RR vs PBKS -ottelu lähetetään suorana Star Sportsin televisiokanavilla.

Keskiviikon ottelu Rajasthan Royalsin ja Punjab Kingsin välillä on myös katsottavissa suorana lähetyksenä JioCinema-sovelluksessa ja sen verkkosivuilla.

Samankaltaiset artikkelit