Religare Broking näkee Nifty-skaalauksen 24 500 IT:n ja FMCG:n tukemana

Key Levels To watch On Nifty This week

Kirjailija: Ajit Mishra

Markkinat päättivät kahden viikon konsolidointivaiheen yli 2 % nousulla jatkaen vallitsevaa nousutrendiä. Sävy pysyi positiivisena koko viikon, mikä johtui indeksien raskaiden painojen rotaatiosta eri sektoreilla. Tämän seurauksena Nifty saavutti uuden virstanpylvään 24 000, kun taas Sensex ylitti 79 000 rajan ja asettui lopulta 24 010,60:een ja 79 032,73:een.

Energia-, IT- ja rahoitussektorit nousivat keskeisistä toimialaindekseistä, kun taas kiinteistö- ja metallisektorit laskivat. Laajemmat indeksit säilyttivät vaihteluvälin mukaisen liikkeen ja päätyivät vaatimattomilla nousuilla.

Uuden kuukauden alkaessa markkinaosapuolet seuraavat tarkasti automyyntitietoja aluksi. Lisäksi monsuunin eteneminen on myös huomion kohteena. Maailmanlaajuiset vihjeet, erityisesti Yhdysvalloista, viittaavat tukeviin näkymiin, ja suuret indeksit jatkavat nousuaan ajoittaisesta konsolidaatiosta huolimatta.

Rotaatioostot keskeisillä sektoreilla ohjaavat nykyistä nousutrendiä, ja Niftyn odotetaan pitävän 23 400–23 700 vyöhykkeellä voittoa tavoittelevassa tilanteessa, kun taas näkee yli 24 500:n.

IT- ja FMCG-sektoreilla odotetaan olevan keskeinen rooli positiivisen ilmapiirin ylläpitämisessä pankkitoiminnan rinnalla. Muiden sektoreiden raskaansarjan osakkeiden valikoiva osallistuminen tukee todennäköisesti nousuliikettä.

Laajempien indeksien konsolidointivaiheen odotetaan päättyvän pian, vaikka osallistuminen saattaa rajoittua laatunimiin. Sijoittajia kehotetaan jatkamaan ”buy on dips” -strategiaa keskittyen huolelliseen osakkeiden valintaan.

Samankaltaiset artikkelit