Vodafone Idea koskettaa alempaa piiriä, kun hallitus hyväksyy varojen keräämisen; Tässä on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää – Market News

Vodafone Idea logo

Vodafone Idean osakkeet putosivat 10 prosenttia 14,30 rupiaan sen jälkeen, kun yhtiön hallitus hyväksyi 45 000 rupian nostamisen velan ja oman pääoman yhdistelmällä.

Yhtiön hallitus hyväksyi 27. helmikuuta varojen keräämisen osakkeilla ja osakesidonnaisilla instrumenteilla enintään 20 000 ruplaa. Lisäksi yhtiö harkitsee myös 25 000 rupian nostamista velkojen kautta, mikä on yhteensä 45 000 miljoonaa rupiaa.

”Oma- ja velkavarainhankinta mahdollistaa sen, että yhtiö voi investoida 4G-peiton merkittävään laajentamiseen, 5G-verkon käyttöönottoon ja kapasiteetin laajentamiseen. Näillä investoinneilla yhtiö voi parantaa kilpailukykyään ja tarjota entistä paremman asiakaskokemuksen. Ehdotettu varainhankinta seuraa merkittävää parannusta toimintamittareissa. Yhtiö on onnistunut kasvattamaan 4G-tilaajakantaansa ja ARPU-määriään peräkkäin viimeisen 10 vuosineljänneksen aikana. Lisäksi yhtiö keskittyy edelleen tarjoamaan kilpailukykyistä data- ja puhekokemusta kaikissa paikoissa, joissa se on läsnä”, Vodafone Idea sanoi 27.

Viimeisen viiden päivän aikana yhtiön osake on laskenut 7 %, mutta noussut 56,7 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Pitkällä aikavälillä osake osoitti kuitenkin vaihtelevaa kehitystä. Se on noussut 107 prosenttia viimeisen vuoden aikana, kun se on laskenut 22 prosenttia viimeisen viiden vuoden aikana.

Vertailun vuoksi 50-osakkeen viiteindeksi Nifty 50 on noussut 0,28 % viimeisen viiden päivän aikana ja 14 % viimeisen kuuden kuukauden aikana. Indeksi on noussut 28 % viimeisen vuoden aikana ja 103 % viimeisen viiden vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit