Pantone nimesi ”Peach Fuzzin” vuoden 2024 väriksi – Lifestyle News

Pantone, Pantone colour, Pantone colour of 2024, 2024 Pantone colour, Pantone peach fuzz, peach fuzz, lifestyle

Pantone Color Institute, joka on maailmanlaajuisesti tunnustettu värien johtavaksi auktoriteetiksi, on julkistanut vuodelle 2024 valitun sävyn: Peach Fuzz. Tämä hienovarainen ja kutsuva sävy tiivistää kaipuun inhimilliseen yhteyteen ja mukavuuteen monimutkaisessa ja haastavassa maailmassa.

Tämän lempeän, vaimean persikkasävyn nimi viittaa lupaukseen uudesta alun, joka aloittaa vuoden, jolle on ominaista lievä optimismi ja elvytetty läheisyyden korostus epävarmoina aikoina.

Peach Fuzzin julistaminen Vuoden väriksi 2024 osuu myös Pantone Color of the Year -ohjelman 25-vuotisjuhlaan.

Pantone Color Instituten Peach Fuzzin kuvaus

Lainaten Pantone Color Instituten toiminnanjohtajaa Leatrice Eisemania, TIME-lehti korosti, että ”Peach Fuzz on sopiva väri nykyhetkeen, ja se heijastaa ihmisten perustarpeita ja -toiveita, joita monet saattavat kokea haastavien aikojen keskellä.”

”Kun astumme vuoteen 2024, on käynyt erityisen ilmeiseksi, että elämäntavan käsite on saanut uuden merkityksen”, Eiseman sanoi TIME:lle. ”Olemme eläneet myllerryksessä elämämme eri osa-alueilla, ja sen seurauksena tarpeemme hoivaamiseen, empatiaan ja myötätuntoon kasvaa edelleen, kun haaveilemme rauhallisemmasta tulevaisuudesta.”

”Maailmassa, joka keskittyy usein tuottavuuteen ja ulkoisiin saavutuksiin, on tärkeää tunnistaa tarve kehittää sisäistä itseämme ja löytää hengähdystauon, luovuuden ja inhimillisen yhteyden hetkiä”, Eiseman lisäsi.

Vuodelle 2024 suunniteltu sävy, joka on virallisesti merkitty nimellä Peach Fuzz 13-1023, muistuttaa läheisesti vauvan poskien pehmeää, untuvaa turkkia tai auringonnousun herkkää poskipunaa. Tämän monipuolisuuden ansiosta Peach Fuzzia voidaan soveltaa laajasti leikkisistä muotiasusteista monimutkaisiin taiteellisiin ilmaisuihin sen hienovaraisten muunnelmien ja odottamattoman syvyyden ansiosta.

Pantone teki yhteistyötä älypuhelinvalmistajan Motorolan kanssa esitelläkseen tämän värin kauneutta ja toimivuutta. Virallisilla Pantone-sivustoilla on uusi Motorola Razr 40 Ultra taitettava puhelin, joka on kylpetty Peach Fuzz -värissä. Motorolan virallisella sivustolla näkyy myös sen Edge 40 Neo -puhelin samassa valloittavassa sävyssä, ja molempien mallien takakuoressa näkyy sana ”Pantone Peach Fuzz”.

Useat muut merkit ovat yhdistäneet voimansa Pantonen kanssa esitelläkseen Peach Fuzz -värisiä tuotteita, mukaan lukien CARIUMA, joka lanseerasi uuden lenkkarisarjan, ja Ultrafabrics, joka esitteli uusia kohteita tässä tyylikkäässä väripaletissa.

Pantone valitsi aiempia vuosia taaksepäin Viva Magenta 18-1750 -värin vuoden 2023 väriksi, jota kuvataan karmiininpunaiseksi sävyksi, joka symboloi voimaa, elinvoimaa ja optimistista juhlaa. Edellisenä vuonna Pantone Color Institute valitsi Very Perin vuoden väriksi.

Samankaltaiset artikkelit