Katsottavat osakkeet: Zomato, Sun Pharma, LTIMindtree, Schaeffler India

share market

Tässä on katsaus parhaisiin osakkeisiin, joita kannattaa varoa kaupankäynnissä tänään –

Tiger Globalin tukema riskipääomarahasto Internet Fund III vapautti 1,43 prosentin osuuden lohkokaupalla maanantaina. 91 ruplaa osakkeelta kaupan arvo oli 1 115 miljoonaa ruplaa. Osake päätti maanantain kaupan 1,5 % nousussa ja tärkeimmät ostajat olivat Kotak MF (41 miljoonaa osaketta), Societe General (38,4 milj.), Axis MF (19,7 milj.) ja Morgan Stanley Asia (15,3 milj.). Muita ostajia olivat Goldman Sachs Singapore, Citigroup Global Markets Mauritius ja BNP Paribas Arbitrage.

Larsen ja Toubro (L&T) on asettanut 12.9.2023 täsmäytyspäiväksi osakkeenomistajien oikeuden ja kelpoisuuden selvittämiselle yhtiön osakkeiden takaisinostojärjestelmään.

Lääkevalmistaja on uutisissa suunnitelmistaan ​​suunnata 7-8 % liikevaihdosta tänä tilivuonna tutkimukseen ja kehitykseen. Sen tavoitteena on lisätä erikoisuutta ja myös laajentaa tuotevalikoimaa eri kategorioissa.

Yhtiö ilmoitti strategisesta yhteistyöstä CAST AI:n kanssa, joka on johtava SaaS-yritys, joka on erikoistunut automatisoituun kustannusoptimointiin asiakkaille, jotka käyttävät pilvipohjaisia ​​sovelluksiaan Google Cloudissa, AWS:ssä ja Microsoft Azuressa. Kumppanuus auttaa yrityksiä säästämään keskimäärin yli 60 prosenttia pilvikustannuksista, kun ne modernisoivat vanhoja sovelluksia pilvisiirtoon.

Yhtiö on hyväksynyt 100 prosentin oston bengalurulaisen varaosaratkaisuja valmistavan KRSV Innovative Auto Solutionsin (Koovers) osakkeista noin 142 miljoonalla rupialla. Tämä yritys palvelee jälkimarkkinoiden työpajoja B-to-B-verkkokaupan alustan kautta.

Samankaltaiset artikkelit