Yhdysvaltain edustajainhuone esittelee tekoälyyn perustuvan työryhmän

The new group focus on introducing new legislation around the tech sector

Yhdysvaltain edustajainhuoneen demokraattien odotetaan perustaneen tekoälyä käsittelevän työryhmän. Tämän ryhmän odotetaan keskittyvän uuden lainsäädännön käyttöönottoon teknologia-alalla, Cointelegraph totesi.

Lähteet paljastivat, että 97-jäseninen New Democrat Coalition ilmoitti tekoälytyöryhmästään 15. elokuuta 2023 ja mainitsi, että se työskentelee presidentti Joe Bidenin hallinnon kanssa. Heidän odotetaan myös työskentelevän sidosryhmien ja lainsäätäjien kanssa poliittisen areenan molemmilta puolilta kehittääkseen ”järkevää, molemminpuolista politiikkaa tämän nousevan teknologian käsittelemiseksi”, Cointelegraph lisäsi.

Cointelegraph korosti, että ryhmän odotetaan keskittyvän useisiin kysymyksiin, mukaan lukien keinoäly hyödyntää kasvua ja löytää keinoja, joilla työntekijät, jotka menettävät työpaikkansa tekoälyn seurauksena, voivat pysyä töissä.

”Tekoälyn synnyttämän disinformaation mahdollisuus ja kehittyneiden tekoälymallien väärinkäyttö on todellista huolta”, tekoälytyöryhmän puheenjohtaja Derek Kilmer totesi.

Samankaltaiset artikkelit