CBIC varoittaa väärennetyistä GST-kutsuista; pyytää veronmaksajia tarkistamaan viestinnän oikeellisuuden

gst

CBIC varoitti lauantaina huijareilta väärennettyjä GST-kutsuja ja pyysi veronmaksajia tarkistamaan GST-viranomaisilta saatujen viestien todenperäisyyden. Välillisten verojen ja tullien keskuslautakunta (CBIC) sanoi lausunnossaan GST Intelligence -pääosaston (DGGI) ) on äskettäin havainnut, että jotkut henkilöt, joilla on petollinen tarkoitus, luovat ja lähettävät väärennettyjä haasteita veronmaksajille, jotka saattavat olla tai eivät ole DGGI:n tutkinnan kohteena.

”Lähetetyt väärennetyt kutsut saattavat näyttää todellisilta, koska niillä on asiakirjan tunnistenumero (DIN), mutta DGGI ei myönnä näitä DIN-numeroita näiden tahojen tapauksessa. Tämän ongelman ratkaisemiseksi DGGI on ryhtynyt vakaviin toimenpiteisiin tiedottamalla ja tekemällä valituksia poliisille väärennettyjen ja vilpillisten haasteiden luomiseen ja lähettämiseen osallistuvista henkilöistä, virallisessa lausunnossa sanottiin.

Veronmaksajat voivat varmistaa osastolta tulevan viestinnän (mukaan lukien kutsun) aitouden käyttämällä CBIC:n verkkosivuilla olevaa ’VERIFY CBIC-DIN’ -ikkunaa tai CBIC:n Data Management (DDM) -verkkoportaalin DIN-apuohjelmahakua.” Yksittäiset veronmaksajat, jotka saavat DGGI/CBIC-muodostelmilta haasteita, jotka vaikuttavat epäilyttävältä tai mahdollisesti väärennetyltä, voivat välittömästi ilmoittaa niistä asianomaiselle toimivaltaiselle DGGI/CBIC-toimistolle myös tarkistettavaksi, jotta voidaan ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin petollisista toimista vastuussa olevia vastaan”, lausunnossa lisättiin. .

Samankaltaiset artikkelit