IMD:n sääennuste: Intian keski- ja itäosissa on odotettavissa hajanaista sadetta, New Delhi värisee, kun lämpötila laskee 5,2 asteeseen

Weather update, Himalayan region, Rainfall forecast, Delhi winters, Delhi rainfall update, Delhi-NCR temperature, Delhi Temperature forecast, India weather forecast, IMD updates, Weather updates India, weather update, new delhi weather

Intian ilmatieteen laitoksen viimeisimmän ennusteen mukaan Keski-Intiassa on todennäköistä vähäistä sadetta helmikuun 12. päivään asti ja Itä-Intiassa helmikuun 12. ja 14. päivän välisenä aikana.

IMD on lisäksi todennut, että länsirannikon itäosissa sijaitsevan alemman tason aallonpohjan vaikutuksesta ja sen odotettavissa olevasta itä-koilliseen suuntautuvasta liikenteestä johtuen Itä-Madhya Pradeshin, Vidarbhan, Chhattisgarhin ja Odishan ylle on odotettavissa helmikuuhun asti yksittäistä tai hajallaan olevaa kevyttä sadetta. 13 ja eteläisessä Uttar Pradeshissa, eteläisessä Biharissa, Jharkhandissa ja Gangetic West Bengalissa 12. helmikuuta – 14. helmikuuta.

Lisäksi yksittäiset valovoimaiset ukkosmyrskyt, joihin liittyy salama, ovat erittäin todennäköisiä Itä-Madhya Pradeshin, Vidarbhan ja Chhattisgarhin yllä helmikuun 12. päivään asti ja Biharin, Jharkhandin ja Gangetic West Bengalin yllä 13.-14. helmikuuta. Telanganan ylle odotetaan tänään sadetta.

Alimman lämpötilan nousu 3–5°C on erittäin todennäköistä Luoteis-, Keski-, Itä- ja Länsi-Intian eri alueilla seuraavan viiden päivän aikana.

Lisäksi 10. helmikuuta annettiin kylmän aallon varoitus eristyneille taskuille Etelä-Biharissa.

Kylmät koleat olosuhteet New Delhissä jatkuvat, kun pääkaupungin alin lämpötila on edelleen 5-7 celsiusastetta. Helmikuun 10. päivänä kaupungin alin lämpötila putosi 5,2 celsiusasteeseen RWFC New Delhin mukaan.

Tänään ihmiset heräävät sumuiseen aamuun ja alimman lämpötilan odotetaan nousevan 7 celsiusasteeseen. Lähipäivinä alin lämpötila on 8-10 astetta ja ylin lämpötila voi nousta 26 asteeseen.

Samankaltaiset artikkelit