Koe Diwali eleganssina: Nauti runsaista illallisjuhlista näissä hienoissa ravintoloissa

Diwali, diwali 2023, best restaurants, best food in delhi, best restaurants in mumbai, diwali food outing, diwali restaurants

Kun aurinko laskee Diwalille, festivaali saa uuden hienostuneisuuden ja loiston tunnelman. Ilta tuo mukanaan mahdollisuuden maistella herkullisia ruokia ja luoda kestäviä muistoja. Diwali-illallinen on aikaa nauttia intialaisten kulinaaristen perinteiden rikkaudesta ja nauttia läheisten seurasta. Tässä artikkelissa tutkimme joitain ylellisimmistä ja ihastuttavimmista ravintoloista, jotka tarjoavat täydelliset puitteet Diwali-illalliselle.

Aromaattisista curryista herkullisiin jälkiruokiin – nämä paikat varmistavat, että Diwali-illallinen on gastronominen kokemus, jollaista ei ole mikään muu.

Juhli Diwalia tyylikkäästi Bustlessa, jossa taivaanranta kohtaa valojuhlan! Liity kanssamme eksklusiiviselle Diwali-illalliselle katolla sijaitsevassa keitaassamme, joka tarjoaa henkeäsalpaavat näkymät ja kuratoidun kulinaarisen matkan, joka yhdistää perinteitä ja innovaatioita. Klassisista Diwali-herkuista nykyaikaisiin herkkuihin jokainen ruokalaji on suunniteltu lumoamaan makuhermojasi. Auringon laskiessa nauti maagisesta siirtymisestä illasta iltaan, kun kattohuoneemme on koristeltu juhlavaloilla, mikä luo kiehtovan tunnelman Diwali-juhlillesi. Bustle lupaa muutakin kuin pelkän aterian; se on korkea kokemus, makujen juhla kaupungin horisonissa. Varaa paikkasi nyt ja anna Bustlen olla hienostunut ympäristö Diwali-juhlillesi, jossa jokainen hetki on yhtä ikimuistoinen kuin panoraamanäkymät hämärässä.

: 7. kerros, Tanishq Showroom, Vini Elegance, Lokmanya Tilak Rd, Mini Zaveri Bazaar, Mhatre Wadi, Borivali, Mumbai, Maharashtra 400092

10.-12.11.2023

INR 1900 ++ alkaen

Hemmottele romanttista tapaamista CEILissä, Andherissa – katolla sijaitsevassa paratiisissa, joka luo täydellisen vaiheen lounastreffeille rakkaasi kanssa. Tämä Andherin sydämessä sijaitseva kattoterassi tarjoaa viehättävän ja intiimin ympäristön henkeäsalpaavista näkymistä. Istutpa sitten avoimella taivaalla tai varjoisten alkovien alla, CEIL luo tunnelman, joka täydentää yhteytesi kauneutta. Maistele herkullista illallismenua, jossa on makujen yhdistelmä, joka lisää ripauksen kulinaarista taikuutta romanttiseen pakomatkaasi. CEIL Andherissa ei ole vain ruokailukokemus; se on rakkauden juhla, jossa jokainen hetki on yhtä erityinen kuin sinua ympäröivät panoraamanäkymät. Varaa pöytäsi nyt kattolounaspäivälle, joka lupaa olla unohtumaton matka makuhermollesi ja sydämellesi.

: 6. kerroksen katolla Teli Gali Andheri East Mumbai

10.-12.11.2023

INR 1500 ++ alkaen

Valmistaudu Diwali-juhlaan enemmän kuin koskaan ennen sensaatiomaisella Diwali Dhamaka -juhlaillallisella Corrassa, Andherissa! Uppoudu valofestivaalin eloisiin juhliin samalla kun hemmottele makuhermojasi upealla kulinaarisella seikkailulla. Tämä brunssi on taatusti makujen sinfonia, joka esittelee monipuolisen valikoiman ruokia, jotka on valmistettu huolellisesti jokaiseen makuun. Ihastuttavasta valikoimasta paikallisia herkkuja kansainvälisiin aarteisiin, jokaista vierasta odottaa kulinaarinen mestariteos. Corra, Andheri, on huolella kuratoinut tunnelman, joka lupaa unohtumattoman Diwali-juhlan. Varmista, että et missaa tätä mahdollisuutta parantaa Diwali-kokemustasi poikkeuksellisella sunnuntaibrunssilla Corrassa, Andherissa. Varmista varauksesi nyt ja lähde gastronomiselle matkalle, joka tuo maagisen kosketuksen Diwali-juhlihisi

: Shop No 5 Ekdant Building, New Link Rd, Oshiwara, Mumbai, Maharashtra 400053

10.-12.11.2023

INR 1299 ++ alkaen

Hilton Mumbai International Airportin brasserie on synonyymi hienostuneelle ja tyylille. Henkilökunta ei ole vain kohtelias, vaan myös hyvin perehtynyt fine dining -ruokailun taiteeseen, mikä varmistaa, että perheellesi tulee ikimuistoinen kokemus. Tyylikäs tunnelma, nykyaikainen muotoilu ja kodikas valaistus, on täydellinen tausta Diwali-juhlillesi. Ravintolassa on tarjolla valikoima kansainvälisiä ja intialaisia ​​ruokia, joten voit nauttia erilaisista makuista.

: Chhatrapati Shivaji Maharaj Int’l Airport Rd, Ashok Nagar, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 400099

12.11.2023

INR 2200 ++ alkaen

Mado Mado at Fairfield by Marriott Mumbai International Airport tarjoaa ihastuttavan ruokailukokemuksen erikoisilla Diwali-tarjouksilla. Tänä juhlakautena he ovat valmiita palvelemaan perhettäsi lämpimästi hymyillen ja hyvällä ruoalla nauttien eksklusiivisista alennuksista. Henkilökunnan huomio yksityiskohtiin ja nopea palvelu takaavat saumattoman ruokailukokemuksen. Ravintolan moderni ja eloisa tunnelma yhdistettynä sen laajaan ruokavalikoimaan tekevät siitä fantastisen paikan juhlia Diwalia rakkaittesi kanssa samalla kun hyödynnät näitä upeita tarjouksia Mumbain ravintoloissa.

: Building 16B, Sakinaka Tele Exchange Ln, Andheri East, Mumbai, Maharashtra 400072

12.11.2023

INR 3000 ++ alkaen

Astu Qlan lumoavaan maailmaan tänä juhlakautena ja lähde makuhermoillesi houkuttelevalle matkalle, jossa jokainen asiantuntevasti valmistettu ruokalaji lupaa hienon kokemuksen. Uppoudu upeaan ympäristöön, joka tarjoaa sekä rauhallisia, intiimejä hetkiä että henkeäsalpaavat panoraamanäkymät Delhin ikoniseen horisonttiin, mukaan lukien majesteettinen Qutub Minar. Sydämellisenä kiitollisuuden ja juhlan ilon eleenä Qla ilahduttaa arvostettuja asiakkaitaan erityisillä leivotuilla herkuilla 9., 10. ja 11. marraskuuta. Tämä ei vain lisää ripauksen makeutta ruokailukokemukseen, vaan toimii myös lämpimänä eleenä yhteisöllisyydestä ja juhlasta tänä iloisena vuodenaikana. Nauti Qlan kulinaarisesta taikuudesta, jossa jokainen vierailu on unohtumaton makujen, lämmön ja rakastettujen hetkien juhla.

  • 4-A Seven Style Mile, Kalka Das Marg, Qutab Minarin vieressä, Mehrauli, New Delhi, Delhi 110030
  • 9th10th & 11
  • INR 3000 ++ alkaen

Samankaltaiset artikkelit