Godrej Industriesin omistamat media-omaisuudet juhlivat Rakhia #RespectAllBandhansilla

Godrej Vikhroli Cucina has collaborated with Chef Vicky Ratnani to boost the campaign

Godrej Industries Limited and Associate Companies (GILAC) on julkaissut omistamiensa Godrej L’Affairen ja Godrej Vikhroli Cucinan media-alustojen kautta kaksi digitaalista elokuvaa #RespectAllBandhans-kampanjansa jatkona. Tämä kampanja toimii muistutuksena jokaisen siteen kunnioittamisesta ja suojelemisesta samalla kun on tietoinen ennakkoluuloista ja stereotypioista, mikä tasoittaa tietä yhtenäiselle maailmalle. Molemmat elokuvat kuvaavat, että jokainen side ansaitsee vaalia, riippumatta sukupuolesta, iästä, etnisestä taustasta tai mistä tahansa muusta tekijästä, joka voi muuten johtaa syrjintään.

Sujit Patil, varapuheenjohtaja ja johtaja, Godrej Industries Limitedin ja osakkuusyhtiöiden yritysbrändi- ja viestintäjohtaja, sanoi kampanjasta: ”#RespectAllBandhans-kampanja käynnistettiin viestiäkseen korkeammasta tarkoituksesta edistää ystävällisyyttä ja empatiaa kaikkia ihmissuhteita kohtaan. Se edustaa näkemystä, joka viittaa siihen, että myötätuntoa, ystävällisyyttä, suojelua ja ymmärrystä tulisi osoittaa kaikissa suhteissa, ei vain veljen ja sisarten välillä. Godrej L’Affairen ja Godrej Vikhroli Cucinan #RespectAllBandhansin toisessa painoksessa julkaistut digitaaliset elokuvat yrittävät murtaa ennakkoluuloja, ja toivomme, että nämä elokuvat rohkaisevat kaikkia irtautumaan ennakkokäsityksistä ja omaksumaan hyväksynnän kulttuurin kaikissa suhteissa. #RespectAllBandhans on kehotus toimia osallistavamman maailman puolesta.

Digitaalinen elokuva havainnollistaa, kuinka ystävällisyyden harjoittaminen edistää keskinäisen kunnioituksen maailmaa. Videokysymykset – Samoin kuin laitamme Goodknight Gold Flashin päälle rauhallista unta varten, mitä jos voisimme myös sammuttaa stereotypiat niin helposti. Aivan kuten voimme nyt tehdä ravintolatyylistä ruokaa kotona Godrej Yummiezin kanssa, entä jos voisimme laajentaa perhetyylistä yhtenäisyyttä myös ulkopuoliseen maailmaan. Aivan kuten harmaiden poistaminen on helppoa Godrej Expert Rich Crèmen avulla, entä jos voisimme poistaa myös henkiset ennakkoluulot. Aivan kuten yksinkertainen Cinthol Lime -saippuapala voi saada meidät tuntemaan olonsa eläviltä ja mahtavilta, entä jos voisimmekin saada toisemme tuntemaan samoin. Aivan kuten Godrej Capitalin lainat ylittävät sukupuolen kuormituksen ja tarjoavat samaa sukupuolta oleville lainoja, entä jos voisimme myös päästää irti sukupuolten välisistä eroista. Aivan kuten Godrej Agrovetin tuotteet varmistavat tarjontansa kautta karjan terveyden ja hyvinvoinnin, entä jos kohtelisimme eläimiä yhtä ystävällisesti. Ja lopuksi, aivan kuten emme anna negatiivisuuden päästä koteihinmme, entä jos kohtelisimme kansakuntaamme myös kotinamme.

Lisäksi Godrej Vikhroli Cucina on tehnyt yhteistyötä keittiömestari Vicky Ratnanin kanssa vauhdittaakseen kampanjaa, jossa kokki valmistaa mielenkiintoisen Respect All Bandhan -reseptin nimeltä ”Chatpata Humanity Millet Chat”. Tämä resepti on valmistettu Godrej Yummiez Millet Pattysta ja muutamista muista aineksista.

Samankaltaiset artikkelit