Pankit pysyvät suljettuina 14 päivää huhtikuussa 2024; Katso täydellinen luettelo pyhäpäivistä täältä – Pankki- ja rahoitusuutiset

bank holidays, holidays, banks, banking sector, RBI, saturday, sunday, regional holidays, national holidays, festivals

Pankit pysyvät suljettuina yhteensä 14 päivää huhtikuussa mukaan lukien yleiset vapaapäivät, alueelliset vapaapäivät ja säännölliset kiinni sunnuntaisin, toisena ja neljäntenä lauantaina Intian keskuspankin (RBI) lomaluettelon mukaan. Huhtikuussa on myös festivaaleja, kuten Id-Ul-Fitr, Ram Navami ja Baisakhi.

RBI on sijoittanut vapaapäivät kolmeen haarukkaan: vapaapäivät Negotiable Instruments Act -lain mukaisesti; Negotiable Instruments Act -lain mukaiset vapaapäivät ja reaaliaikaiset bruttoselvityslomat; ja pankkien tilien sulkeminen. Pankit ovat kiinni joka kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina. RBI oli vuonna 2015 ilmoittanut, että sekä yksityiset pankit että PSU-pankit Intiassa pysyvät suljettuina kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina. Muina lauantaisin pankit ovat toiminnassa koko päivän. Pankit ympäri maata ovat kiinni sunnuntaisin. Verkkopankkipalvelut ovat kuitenkin edelleen saatavilla valtakunnallisesti näistä sulkemisista huolimatta. Tässä on katsaus huhtikuun 2024 pyhäpäivien päivämääriin eri alueilla.

Pankit pysyvät suljettuina 1. huhtikuuta kaikkialla maassa Aizawlia, Chandigarhia, Gangtokia, Kolkataa, Shillongia ja Shimlaa lukuun ottamatta, jotta ne voivat sulkea vuositilinsä

Pankit pysyvät suljettuina Hyderabadissa – Telanganassa, Jammussa ja Srinagarissa.

Pankit suljetaan Belapurissa, Bengalurussa, Chennaissa, Hyderabadissa – Andhra Pradeshissa, Hyderabadissa – Telanganassa, Imphalissa, Jammussa, Mumbaissa, Nagpurissa, Panajissa ja Srinagarissa.

Pankit pysyvät kiinni Kochissa ja Thiruvananthapuramissa.

Pankit suljetaan kaikkialla maassa Chandigarhia, Gangtokia, Kochia, Shimlaa ja Thiruvananthapuramia lukuun ottamatta.

Pankit suljetaan Agartalassa, Guwahatissa, Imphalissa, Jammussa ja Srinagarissa.

Pankit suljetaan Ahmedabadissa, Belapurissa, Bhopalissa, Bhubaneswarissa, Chandigarhissa, Dehradunissa, Gangtokissa, Hyderabadissa – Andhra Pradeshissa, Hyderabadissa – Telanganassa, Jaipurissa, Kanpurissa, Lucknowissa, Mumbaissa, Nagpurissa, Patnassa, Ranchissa ja Shimlassa.

Pankit suljetaan Agartalassa.

Samankaltaiset artikkelit