Airpay aikoo tunkeutua vielä 12 Afrikan maahan – Banking & Finance News

Airpay, airpay news, banking and finance, financial express

Airpay, integroitu monikanavainen rahoituspalvelualusta maassa, suunnittelee aggressiivisesti laajentavansa läsnäoloaan Afrikan alueella. Yhtiö suunnittelee lisäävänsä toimintaansa 12 Afrikan maata.

Äskettäin 11. toimintavuotensa Intiassa päätökseen saaneella yhtiöllä on tällä hetkellä läsnäoloa neljässä Afrikan maassa. ”Haemme lisäämään kymmenkunta maata Afrikkaan”, Kunal Jhunjhunwala, airpayn perustaja ja toimitusjohtaja kertoi FE:lle.

”Intian pyrkimys digitaaliseen julkiseen infrastruktuuriin ja laajamittaisten digitaalisten tuotteiden kehittäminen ovat auttaneet airpayta rakentamaan tuotteita, jotka muuttavat tapaamme toimittaa rahoituspalveluita viimeiseen mailiin asti. Odotamme, että digitaalisen talouden muutosalustamme muodostaa 30 prosenttia kokonaistuloistamme vuoteen 2025 mennessä, Jhunjhunwala sanoi.

Yritys tuli Tansanian yhdistyneen tasavallan markkinoille solmimalla virallisen yhteyden Sansibarin osavaltion presidentin työ-, talous- ja investointiministeriön kansliaan. Sen tavoitteena on tukea hallituksen kunnianhimoista Zanzibar Vision 2050 -suunnitelmaa lisäämällä tietoisuutta digitaalisten maksujen ekosysteemistä ja vahvistamalla kauppiaita ja asiakkaita integroitujen tarjoustensa kautta.

Yrityksen maksuyhdyskäytäväliiketoiminta on 11 vuotta vanha, ja se on saanut periaatteellisen valtuutuksen Payment Aggregators and Payment Gateways (PAPG) -palveluksi Intian keskuspankilta (RBI). Se palvelee yli 540 000 jälleenmyyjää kaikkialla Intiassa tarjoten keinoja maksuihin, julkisiin palveluihin, kauppaan ja maksujen digitalisointiin.

Yhtiö tavoittelee noin 10 %:n markkinaosuutta nollakorkoisten EMI-markkinoiden markkinoilla maksuaggregaattoreiden kautta. ”Se on 1000 miljoonan ruplan kuukausimarkkinat. Tavoitteemme on yhdistää yli 250 kauppiaan eri luokkiin tähän palveluun, koska juhlakausi on alkanut. Nykymaailmassa kuluttajat kuluttavat kalliisiin tuotteisiin ja palveluihin. Heillä on pääsy kohtuuhintaisiin ominaisuuksiin, kuten luotto- ja pankkikorttien EMI. EMI-maksujen kohtuuhintaisuuden lisäämiseksi tarjoamme lisävaihtoehdon nollakorkoisesta EMI:stä”, Jhunjhunwala lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit