Castrol Intian kolmannen vuosineljänneksen voitto oli 194,42 miljardia rupiaa, liikevaihto kasvoi 5,5 % vuoden takaisesta – Industry News

Castrol India, Castrol Q3 results, profit, revenue, rural India, EBITDA, inflationary pressures, crude oil prices, global uncertainties, electric vehicles, expansion, automobiles

Castrol India teki maanantaina voittoa syyskuussa 2023 päättyneeltä vuosineljännekseltä 194,42 miljardia rupiaa, mikä on 3,9 prosenttia enemmän kuin 187,17 miljoonaa rupiaa viime vuoden vastaavana aikana. Liiketoiminnan tuotot olivat 1182,92 miljoonaa rupiaa, mikä on 5,5 prosenttia enemmän kuin 1121,07 miljoonaa rupioita 23. tilikauden kolmannella neljänneksellä. Yhtiön EBITDA oli 268,6 miljoonaa ruplaa, mikä on 4,4 prosenttia enemmän kuin vuotta aiemmin. Käyttökateprosentti oli puolestaan ​​22,7 prosenttia, kun se viime vuonna oli 22,9 prosenttia. Yhtiö noudattaa kalenterivuotta (tammi-joulukuu) taloudellisessa raportoinnissaan.

Luvut ovat varmistaneet yrityksen vahvan tuloksen 30.9.2023 päättyneellä yhdeksällä kuukaudella (9 miljoonaa). Liiketoiminnan yhdeksän kuukauden liikevaihto oli 3 811 miljoonaa rupiaa, mikä merkitsee 6 prosentin kasvua verrattuna 3 598 miljoonaan rupiaan vuonna 2022. Tulos ennen veroja jakson arvo oli 857 miljoonaa rupiaa, mikä merkitsee 1 prosentin kasvua vuoden 2022 yhdeksännen kuukauden 845 miljoonasta.

”Brändiimme panostaminen on pitänyt meidät hyvässä asemassa, mikä on johtanut 6 prosentin liikevaihdon kasvuun. Uusi #BadhteRahoAagey-kampanjamme on osoitus sitoutumisestamme kuluttajia kohtaan. Tämän kampanjan seuraava vaihe on laaja paikan päällä tapahtuva aktivointi, joka on erityisesti räätälöity tukemaan rekkakuljettajia heidän pyrkimyksessään edistyä. Jatkamme ulottuvuutemme rakentamista Intian maaseudulle vastataksemme kysyntään”, sanoi Sandeep Sangwan, Castrol India Limitedin toimitusjohtaja.

Sandeep Sangwan sanoi tulevalle vuodelle: ”Viimeisen vuosineljänneksen (3. vuosineljänneksen) lopussa raakaöljyn hinnat kokisivat maailmanlaajuisten epävarmuustekijöiden ja inflaatiopaineiden kanssa. Lähi-idän viimeaikainen konflikti on tuonut lisää haasteita raakaöljyn hintavaihteluille. Olemme kuitenkin edelleen valmiita näyttämään tietä alan trendien määrittämisessä ja varmistamaan, että Castrol on jatkossakin laatu ja luotettavuus synonyymi nimi. Keskitymme jatkossakin strategiseen laajentumiseen jälkihuollon, sähköajoneuvojen ja autojen huollon ja huollon alalla toimiviin kumppanuuksiin.

Mitä tulee uusiin lanseerauksiin, Castrol India toi markkinoille autocare-sarjan, joka on saanut hyvän pidon ja kaupan hyväksynnän. ”Koko tuotevalikoima on nyt saatavilla yli 18 000 myymälässä ja verkkokaupan alustalla eri puolilla Intiaa. Lisäksi Castrol Magnatec 5W30 SUV vastaa edelleen hyvin katumaastureiden korkeisiin suorituskykyvaatimuksiin, mikä muodostaa 50 prosenttia henkilökohtaisesta liikkuvuudesta nelipyöräisten ajoneuvojen tilasta”, yhtiö sanoi.

Castrol India on nyt laajentanut jalanjälkeään 1200 usean merkin henkilöautokorjaamoon, yli 5500 pyöräpisteeseen ja 47 Castrol Express -öljynvaihtopisteeseen Jio-bp:n toimipisteissä.

Samankaltaiset artikkelit