Amity University tekee yhteistyötä HCLTechin kanssa toimialakohtaisilla kursseilla – Education News

Tuition centres assert that they have a team of counsellors.

Amity University Online on äskettäin julkistanut strategisen liiton maailmanlaajuisen teknologiayrityksen HCLTechin kanssa. Tämän yhteistyön tavoitteena on esitellä viisi erikoistunutta akateemista raitaa sekä perustutkinto- että jatko-opiskelijoille, jotka vastaavat nykypäivän työmarkkinoiden dynaamisia tarpeita. Näitä erikoisaloja ovat muun muassa kyberturvallisuuteen keskittyvä MCA, ohjelmistosuunnitteluun erikoistunut MCA, tietotekniikkaan erikoistunut BCA, ohjelmistosuunnitteluun erikoistunut BCA ja tietoanalyysiin keskittyvä BBA, virallisen tiedotteen mukaan.

Tämä yhteisyritys on valmis antamaan yli 5 000 oppijalle taitoja, jotka vastaavat alan vaatimuksia. Amity University Online ja HCLTech ovat yhdistäneet voimansa luodakseen erikoisohjelmia, jotka yhdistävät alaan liittyvät opetussuunnitelmat ja käytännön harjoittelun. Tätä integraatiota helpottaa Career Shaper, HCLTechin oppimis- ja arviointialusta, mainittiin julkaisussa.

”Perimmäinen tavoitteemme näillä uusilla erikoisaloilla on rakentaa silta akateemisen tiedon ja alan vaatimusten välille tarjoamalla opiskelijoille kokonaisvaltaista koulutusta, joka yhdistää saumattomasti teorian käytännön taitoihin”, Ajit Chauhan, puheenjohtaja, Amity University Online, sanoi:

Koulutusmatka huipentuu ”Last Mile Job Readiness” -ohjelmaan, jolla varmistetaan, että valmistuneet ovat hyvin valmistautuneita integroitumaan korkeasti koulutettuun työvoimaan. Menestyneillä opiskelijoilla, jotka täyttävät sekä akateemiset että työvalmiuden vertailuarvot, on mahdollisuus osallistua HCLTechin haastatteluun.

Career Shaperin avulla HCLTech on omistautunut antamaan opiskelijoille alan kannalta merkityksellistä tietoa ja kuromalla umpeen korkeakoulujen ja IT-alan jatkuvasti muuttuvien vaatimusten välillä. Tämän yhteistyön avulla pyrimme paitsi kouluttamaan myös inspiroimaan seuraavan sukupolven IT-ammattilaisia ​​ja tarjoamaan heille työkalut, joita he tarvitsevat menestyäkseen ja osallistuakseen mielekkäästi työvoimaan”, Srimathi Shivashankar, yrityksen varatoimitusjohtaja ja globaali johtaja, ed-tech. liiketoiminta, HCLTech, sanoi.

Samankaltaiset artikkelit