Crypto Miner Core Scientific vetäytyy konkurssista – Digital Transformation News

Under the restructuring plan, Core Scientific creditors have agreed to swap about 0 million in debt for equity

Kryptokaivosyritys Core Scientific Inc. sai tuomioistuimen luvan vetäytyä konkurssista ja toteuttaa saneeraussuunnitelma, joka leikkaa noin 400 miljoonan dollarin velat sen taseesta ja maksaa kokonaan takaisin yrityksen velkojille, mikä johtuu suurelta osin Bitcoinin hintojen kääntymisestä viime vuonna.

Tuomari Christopher Lopez sanoi tiistaina vahvistavansa Core Scientificin luvun 11 irtautumissuunnitelman, joka vapauttaa yrityksen selviytymään konkurssista myöhemmin tässä kuussa. Core Scientific sanoi oikeuden istunnossa, että yhtiö odottaa osakkeensa listautuvan uudelleen Nasdaqiin 24. tammikuuta. Core Scientific haki 11. lukua joulukuussa 2022 salaushintojen laskun ja joukon merkittäviä alan epäonnistumisia, mukaan lukien Samin konkurssit. Bankman-Friedin FTX, kryptolainaaja Celsius Network LLC ja krypto-hedge fund Three Arrows Capital.

Mutta Core Scientific ja sen velkojat menestyivät luvussa 11 paljon paremmin kuin sen konkurssiin menneet kollegat, ja sen omaisuutensa kääntyi korkeampien Bitcoin-hintojen ja alhaisempien energiakustannusten ansiosta. Bitcoinin kauppahinta oli tiistaina yli 43 000 dollaria – noin 16 800 dollarista, kun Core Scientific jätti luvun 11 vuoden 2022 lopulla. Core Scientific pystyi myös tekemään joukon sovintoratkaisuja eri velkojaryhmien kanssa, mukaan lukien lainanantaja B. Riley.

Hyväksytyn saneeraussuunnitelman mukaisesti Core Scientificin velkojat ovat sopineet vaihtavansa noin 400 miljoonan dollarin velat omaksi pääomaksi uudelleenorganisoidussa liiketoiminnassa. Yritys sai myös uutta rahoitusta 55 miljoonan dollarin merkintäoikeustarjouksen ja 80 miljoonan dollarin irtautumisjärjestelyn muodossa nykyisiltä joukkovelkakirjalainanhaltijoiltaan. Oikeusasiakirjojen mukaan suunnitelma säästää myös noin 240 työpaikkaa. Core Scientificin rakenneuudistus tarjoaa ”valtavaa toipumista” velkojille ja olemassa oleville osakkeenomistajille, jotka saivat osallistua osakeantiin, tuomari Lopez sanoi tiistaina. Arvon tarjoaminen Core Scientificin osakkeenomistajille on epätavallista, koska oma pääoma yleensä hävitetään konkurssissa, tuomari sanoi.

Konkurssi on Core Scientific Inc., 22-90341, Yhdysvaltain konkurssituomioistuin Texasin eteläosassa (Houston).

Samankaltaiset artikkelit