Uusi rahastotarjous: Motilal Oswal AMC lanseeraa Motilal Oswal Large Cap -rahaston – Pitäisikö sinun sijoittaa?

New Fund Offer: Motilal Oswal AMC launches Motilal Oswal Large Cap Fund – Should you invest?

Motilal Oswal Asset Management Company on julkistanut uusimman sijoitustarjouksensa – Motilal Oswal Large Cap -rahaston.

AMC:n mukaan tämä avoin osakeohjelma on strategisesti suunniteltu tarjoamaan sijoittajille ainutlaatuinen mahdollisuus hyödyntää suurten yhtiöiden segmentin potentiaalia.

Avoin osakeohjelma, joka sijoittaa pääasiassa suuriin osakkeisiin.

Saavuttaa pääoman arvonnousu pitkällä aikavälillä sijoittamalla pääasiassa suurten yhtiöiden osakkeisiin ja osakesidonnaisiin instrumentteihin. Ei kuitenkaan voi olla varmuutta siitä, että järjestelmän investointitavoite toteutuu.

17.1.-31.1.2024.

Rahaston tavoitteena on ylläpitää strategisesti tasapainoista salkkua, jonka riski on vähintään 80 % Nifty 100:n suuryhtiöiden osakkeista, ja sitä täydentää harkittu 20 %:n allokaatio pieniin, keskisuuriin/ listautumiseen/pre-IPO/ ulkomaisiin osakkeisiin.

Tuote on tarkoitettu sijoittajille, jotka etsivät pitkän aikavälin pääoman kasvua. Se on ihanteellinen sijoittajille, jotka haluavat sijoittaa osakkeisiin ja suuryhtiöiden osakkeisiin liittyviin instrumentteihin. Rahaston tuottoa verrataan Nifty 100 TRI:hen.

Rahasto perustuisi ainutlaatuiseen ”ACE”-rakenteeseen, jossa on High Active Share (säilyttämällä 60-80 % vertailukelpoisten <50 %), High Conviction & Focused Portfolio (tavoitteena on 30 osakkeen kohdennettu salkku, joka erottuu peers, joiden keskiarvo on 58), ja Equi-Weighted Portfolio Strategy (poikkeaa indeksistä ja vertaisista pitämällä noin 10 %:n allokaatiosta kolmen suurimman omistuksen kesken). Tavoitteena on tarjota erottuva sijoitus, markkinoiden normeista välttyvä ja hajautetun portfolion luominen tasaisen tuoton saavuttamiseksi. Yllä oleva rakenne perustuu nykyiseen portfoliokonstruktioon.

Navin Agarwal, MD & toimitusjohtaja, Motilal Oswal AMC, sanoi: ”Keskisuurten yhtiöiden rahastomme on jatkuvasti kerännyt positiivista palautetta sijoittajilta vuosien ajan. Pienten yhtiöiden rahastomme onnistuneen lanseerauksen jälkeen viime kuussa ja nyt Large-Cap-rahaston esittelyssä, pyrimme hajauttamaan tarjontaamme eri markkina-arvoilla.

”Koska taloutemme ja liiketoimintamme vahvistuvat, on mahdollista, että ulkomaiset institutionaaliset sijoittajat (FII) palaavat Intiaan. Historiallisesti merkittävä osa ulkomaansijoittajien allokaatiosta painottuu Large Capiin. Ottaen huomioon Large-cap-segmentin tällä hetkellä houkuttelevat arvostukset, uskomme, että on sopiva hetki astua suurten yhtiöiden markkinoille hyödyntääkseen potentiaalista nousua”, Agarwal lisäsi.

Suuret yhtiöt ovat menestyneet johdonmukaisesti vuosien varrella olemalla kahden parhaan neljänneksen joukossa 9 vuotta 11:stä.

MOAMC:n osakerahastopäällikkö Atul Mehra sanoi: ”Intian suuret yhtiöt heijastavat usein keskisuuria ja pieniä yhtiöitä globaalissa kontekstissa, mikä tarjoaa kasvualustan taitaville sijoittajille. Nykyään Indian Large Caps ylpeilee laadun huipulla huiman RoE:n, vankan PAT:n ja vaikuttavien myyntilukujen ansiosta. Lisäksi heidän arvostuksensa ovat vaatimattomia, kun PE on perässä 21,9 (Lähde: Nifty Indices ja MOAMC:n sisäinen tutkimus), mikä paljastaa ihanteellisen yhdistelmän laatua ja kasvupotentiaalia. Uusi rahastomme on kutsu sijoittajille ACE:n peliin – hyödyntäen ainutlaatuista ACE-kehystämme – High ’Active’ Share (~60-80 %), High ’Conviction’ (tavoite ~30 osakesalkkuun) 3) ’ Tasapainoinen portfolio. Tämä strategia asettaa meidät ainutlaatuisella tavalla vertailuindeksiin, ja se lupaa dynaamisen ja aktiivisesti hallitun portfolion, joka navigoi markkinoiden monimutkaisuus hienovaraisesti. Olemme innoissamme voidessamme tarjota sijoittajille poikkeuksellisen väylän korkealaatuisiin ja nopeaan kasvuun Intian markkinoilla.

Samankaltaiset artikkelit