PREMIUM-JÄRJESTELMIEN PALAUTUS: Saat vakuutusturvan ja myös vakuutusmaksusi takaisin

TERM RETURN

”Term Return of Premium” -suunnitelma (TROP) on ihanteellinen henkilöille, jotka etsivät sekä elinikäistä kattavuutta että palautusta maksetuille vakuutusmaksuille. Nämä järjestelyt maksavat kuitenkin kaksi kertaa enemmän kuin puhtaat määräaikaiset järjestelyt maturiteettiedun vuoksi. Asiantuntijoiden mukaan TROPit sopivat niille, jotka eivät ole varmoja eläkeiästään tai perheenjäsenten riippuvuudesta tuloistaan ​​vanhempana.
Tavallisessa määräaikaisessa suunnitelmassa henkilö ei saa maturiteettietuutta, jos hän selviää vakuutuskaudesta. TROP-suunnitelmassa hän kuitenkin saa takaisin kaikki maksetut vakuutusmaksut, jos hän selviää vakuutuskaudesta, mikä on yleensä 105 % kaikista maksetuista vakuutusmaksuista. Kuten puhdas määräaikainen suunnitelma, TROP-suunnitelma tarjoaa kuolemantapauksia vakuutuksenottajan perheelle kuolemantapauksessa. Joten tällainen termisuunnitelma tarjoaa kaksi etua sekä vakuutusturvan että vakuutusmaksujen palautuksen.

Kuten puhtaat määräaikaiset suunnitelmat, TROP-suunnitelmissa on myös lisäominaisuuksia, kuten palkkioedun luopuminen. Vammaisuuden tai vakavan sairauden tapauksessa tämä ominaisuus varmistaa, että tulevat vakuutusmaksut jätetään pois, jolloin vakuutus voi jatkua ilman taloudellista rasitusta.
Shilpa Arora, Insurance Samadhanin toinen perustaja ja operatiivinen johtaja, sanoo TROP-suunnitelman, joka tarjoaa vakuutuksenottajille ainutlaatuisen yhdistelmän aikavakuutuksia ja säännöllistä säästökomponenttia. ”Sovellusturva jatkuu vakuutuskauden loppuun ja vakuutusmaksut palautetaan, kun vakuutuskausi päättyy. Yksilöillä on mahdollisuus valita tämä toimikausi.”

Punnitse kustannukset
Ennen TROP-suunnitelman ostamista henkilön tulee punnita vakuutuksen, tuottojen ja varhaisen irtautumisstrategian kustannukset. Tämä auttaa heitä ymmärtämään, sopiiko tällainen suunnitelma heidän tarpeisiinsa, ja antaa heille mahdollisuuden mukauttaa rahoitussuunnitelmansa sen mukaisesti. Asiantuntijat sanovat, että henkilön tulisi valita TROP-suunnitelma, jonka avulla hän voi maksaa kohtuuhintaisia ​​vakuutusmaksuja ja nauttia vakuutuksen kattavuudesta.

Rakesh Goyal, Probus Insurance Brokerin johtaja, sanoo, että yksilön tulisi määrittää, kuinka paljon vakuutusta hän tarvitsee, koska ei ole mitään järkeä hankkia 50 000 miljoonan vakuutusturvaa vain alhaisempien vakuutusmaksujen takia, jos hän todellisuudessa tarvitsee 2 miljoonan vakuutusta. . ”Etsi vakuutusyhtiötä, jolla on korkeampi korvaussuhde. Vakuutuksenottajan tulee lukea sisällytykset ja poissulkemiset huolellisesti ennen vakuutuksen ostamista”, hän sanoo.

Samoin Rhishabh Garg, johtaja, Term Insurance, Policybazaar.com, sanoo, että vakuutusmäärän pitäisi pystyä turvaamaan vakuutetun perheen taloudellinen tulevaisuus. ”Peukalosääntönä on, että ota vuosituloistasi 10-kertainen kate, joka kattaa sinut, kunnes taloudelliset velkasi ovat ohitse”, hän sanoo.

Yksityishenkilön tulee valita TROP-suunnitelmassa palkkion määrä ja maksutiheys siten, että se ei ole taakka pitkällä aikavälillä.

Samankaltaiset artikkelit