Sumadhura Group ostaa 40 hehtaaria maata Bengalurussa vahvistaakseen asuntosalkkuaan

Sumadhura Group acquires 40 acres of land in Bengaluru to strengthen its residential portfolio

Keskellä merkittävää nousua Bengalurussa kiinteistömarkkinoilla, Etelä-Intian johtava kehittäjä Sumadhura Group on ostanut 40 hehtaaria maata kaupungista, mikä luo alustan jopa 6 000 rupian asuntoprojektien tulopotentiaalille. vastatakseen asuntojen kasvavaan kysyntään Bengalurussa.

Hiljattain neljänä tonttina ostetut kiinteistöt ovat yhdistelmä sekä yksinomisteisia että yhteisiä kehityshankkeita, jotka sijaitsevat strategisesti Bengalurun kasvukäytävillä, mukaan lukien nousevat alueet Itä- ja Lounais-Bengalurussa.

Sumadhura Group aikoo kehittää näille kohteille 4 asuinrakennushanketta – kolme idässä ja yksi Lounais-Bengalurussa – seuraavan viiden vuoden aikana, joiden arvioidaan saavuttavan 6 miljoonaa neliöjalkaa myytävää pinta-alaa.

CREDAI-raportin mukaan tällä laajentumisella on merkitystä kukoistavilla asuntomarkkinoilla, koska asuntojen hinnat Bengalurussa ovat nousseet kolmannella neljänneksellä 18 % vuodentakaiseen verrattuna, mikä johtuu suurelta osin kysynnästä periferiassa ja itäisellä alueella. COLLIERS ja Liases Foras.

Vastaavasti Cushmanin ja Wakefieldin raportin mukaan vuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä lanseerattiin lähes 8 850 asuntoa, mikä tarkoittaa 14 prosentin vuotuista kasvua. Itäinen osamarkkina (pääasiassa Whitefield) edusti vielä 35 % yksiköiden lanseerauksista, mikä säilytti asemansa keskeisenä asuinkäytävänä sekä keskisegmentin että huippuluokan projekteissa.

Maanhankinta laajentaa Sumadhura Groupin Bengaluru- ja Hyderabad-maapankkia 100 eekkeriin tilikaudella 2023-2024, mikä ruokkii niiden tulevaa kasvua. Yrityksellä on kokemusta 11 miljoonan neliömetrin asuin- ja liikeprojektien valmistumisesta viimeisen 30 vuoden aikana. Vauhti jatkuu yli 40 miljoonan neliömetrin lisäkehityksellä, joka on parhaillaan käynnissä tai suunnitteluvaiheessa, sisältäen asuin-, liike- ja varastoprojekteja.

Sumadhura Groupin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Madhusudhan G sanoi kehityksestä: ”Yli kahden vuosikymmenen kokemuksemme Kaakkois-Bengalurussa on tarjonnut korvaamattomia näkemyksiä alueen kasvun kehityksestä. Tämä tieto yhdistettynä asuntomarkkinoiden kasvavaan kysyntään, jota pääasiassa IT-sektori ruokkii, antaa meille tarvittavan työntövoiman ja tarpeeksi luottamusta vahvistaaksemme jalanjälkeämme näillä nousevilla lupaavilla markkinoilla.

”Odotamme innolla hankkeiden käynnistämistä seuraavan kolmen vuosineljänneksen aikana ja saavamme ne päätökseen seuraavien 3-5 vuoden aikana. Kuten äskettäin hankitussa lähes 40 hehtaarin asuntorakentamisen yhteydessä korostettiin, Sumadhura Group on edelleen sitoutunut tunnistamaan kasvumahdollisuuksia. Nykyinen laajennus antaa meille mahdollisuuden suunnitella strategisesti Itä-Bengaluru-käytävän rinnalla, mikä varmistaa, että jatkamme poikkeuksellisten asuintilojen tarjoamista asukkaille ja todistamme olevansa valittu luotettu kumppani”, hän lisäsi.

Samankaltaiset artikkelit