RBI määräsi 2,49 miljoonan rupian sakon kolmelle pankille – Banking & Finance News

rbi

Reserve Bank ilmoitti perjantaina, että se on määrännyt kolmelle pankille, mukaan lukien Dhanlaxmi Bank ja Punjab ja Sind Bank, 2,49 miljoonan rupian seuraamuksia säännösten rikkomisesta. Dhanlaxmi Bankille on määrätty 1,20 miljoonan rupian sakko, jos se ei ole noudattanut määräyksiä. Intian keskuspankki (RBI) sanoi, että tietyt ohjeet ”Lainat ja ennakot – lakisääteiset ja muut rajoitukset”, KYC ja tietyt talletuskorkoon liittyvät normit.

Lisäksi Punjabille ja Sind Bankille on määrätty 1 biljoonan sakko tiettyjen ”Lainat ja ennakot – lakisääteiset ja muut rajoitukset” koskevien ohjeiden noudattamatta jättämisestä. Keskuspankki on myös määrännyt ESAF Smallille 29,55 000 rupian sakon. Rahoituspankki, koska se ei ole noudattanut sen antamia ohjeita ”Asiakaspalvelu pankeissa”.

RBI:n kolmen erillisen lausunnon mukaan seuraamukset perustuvat säännösten noudattamisen puutteisiin, eikä niiden ole tarkoitus vaikuttaa lainanantajien asiakkaidensa kanssa tekemien liiketoimien tai sopimusten pätevyyteen.

Samankaltaiset artikkelit