Intian laivasto julkaisee päivitetyn etenemissuunnitelman ensi viikolla

INDIAN NAVY

Intian laivasto paljastaa ensi viikolla päivitetyn uuden ”alkuperäisväestön etenemissuunnitelman”, jossa keskitytään erityisiin aloitteisiin, joilla saavutetaan omavaraisuus erilaisten kriittisten teknologioiden ja alustojen hankinnassa yleisen sotilaallisen voimansa lisäämiseksi.

Etenemissuunnitelma julkaistaan ​​vuotuisen Swavlamban-seminaarin toisessa painoksessa, joka pidetään 4. ja 5. lokakuuta, laivaston virkamiehet sanoivat keskiviikkona lisäten, että pääministeri Narendra Modi on määrä osallistua konklaaviin.

Mediatiedotustilaisuudessa merivoimien esikunnan varapäällikkö Vara-amiraali Sanjay Jasjit Singh sanoi, että laivasto päätti kehittää 75 teknologiaa Swavlamban-seminaarissa viime vuonna ja tavoite on saavutettu.

”Viime vuonna Intian laivasto oli pääministerin läsnäollessa sitoutunut kehittämään ainakin 75 teknologiaa osana Azadi ka Amrit Mahotsavia”, hän sanoi.

Varapäällikkö sanoi, että laivasto on investoinut huomattavasti aikaa ja ponnisteluja tämän sitoumuksen toteuttamiseen.

”Tänään voin sanoa luottavaisin mielin, että Swavlamban-aloite on saavuttanut kriittisen massan ja saa jatkuvaa vauhtia. Ja olen iloinen voidessani ilmoittaa, että viime vuonna annetut lupaukset on täytetty täysin ja joissain tapauksissa jopa ylitetty”, hän sanoi.

Näitä tekniikoita esitellään tulevassa Swavlamban-seminaarissa. Seminaarissa on tarkoitus julkaista päivitetty ”Intian laivaston alkuperäiskansojen etenemissuunnitelma”, asiakirja nimeltä ”Swavlamban 2.0” ja uusia haasteita teollisuudelle, sanoi toinen korkea virkamies.

Laivasto esittelee seminaarissa uusia teknologioita, jotka sisältävät eri luokkien parvidrooneja sekä robotiikan ja tekoälyn sovelluksia.

Vara-amiraali Singh sanoi viimeisen vuoden aikana, että jokainen laivaston vastaanottama ehdotus on tutkittu, käsitelty ja toimittu omistettujen upseeriryhmien toimesta varmistaakseen, että joukolla on joukko ”koevalmisteita”, jotka ovat näin ollen valmiita, tai lähes valmis induktioon.

”Olemme jo saaneet Accept of Necessity -hyväksynnän 12 tällaiseen tapaukseen, joiden arvo on lähes 1500 miljardia, ja näiden joukossa 200 miljoonan arvoisten tuotteiden hankintatilaukset on jo allekirjoitettu. Tulevina viikkoina aiomme tehdä monia muita vastaavia sopimuksia”, hän sanoi.

Merivoimat rohkaisee uusien tuotteiden kehittämistä Sprint-aloitteen puitteissa, joka käynnistettiin Naval Innovation and Indignation Organization (NIIO) -seminaarissa viime vuoden heinäkuussa.

Näitä tuotteita kehitetään Intian laivaston puolustusministeriön puolustusministeriön ja teknologian kehittämisen kiihdytyssolun innovaation puolustuskyvyn parantamiseksi.

”Sprint on ollut enemmän kuin pelkkä suunnitelma – se on ollut ”aioitusilmoitus”, varaamiraali Singh sanoi. ”Tulokset ovat olleet meille tyytyväisiä, ja olemme varmoja, että monet tämän aloitteen puitteissa kehitetyistä tuotteista löytävät tiensä muille asevoimille, viranomais- ja siviilisektorille sekä vientiin ystävällisille ulkomaille. maissa”, hän sanoi.

Swavlamban on NIIO:n vuosittainen seminaari. Tuleva painos on sarjan toinen painos. Seminaarin tarkoituksena on saada Intian teollisuus ja tiedemaailma mukaan omavaraisuuteen puolustussektorilla.
Tulevassa seminaarissa on ensimmäisen päivän täysistunnon lisäksi innovaatioille ja ilmailulle omistettuja istuntoja.

Innovaatioistunnoissa käydään keskusteluja Sprint-aloitteesta, jota seuraa vuorovaikutus hankinnoista, politiikoista ja sertifioinnista.

Lisäksi odotetaan useita muita lanseerauksia ja merkittäviä politiikkailmoituksia kaikista kolmesta palvelusta.
Toisena päivänä järjestetään istuntoja alkuperäiskansoista ja aseistautumisesta, mukaan lukien interaktiivinen istunto teollisuuden kanssa Swavlamban 2.0 -asiakirjasta.

Toisena päivänä järjestetään myös lääketieteellisiä innovaatioita käsitteleviä purkaussessioita sekä puolustusavustajia ja diplomaatteja yli 50 ystävällisestä ulkomaalaisesta maasta, laivaston viranomaiset sanoivat.

Samankaltaiset artikkelit