YES Pankki myy stressaantuneita lainoja Prudent ARC:lle 203 miljoonalla rupialla – Banking & Finance News

yes bank, yes bank loans, stressed loans, prudent arc, banking

YES Bank ilmoitti myyneensä Katerra Indian stressaantuneen lainan Prudent ARC:lle 203,40 miljoonan Rs:n käteisvastikkeella myöhään tiistaina tehdyn pörssihakemuksen mukaan.

Lainanantaja pyysi 20. tammikuuta kiinnostuksenilmaisua tunnistettujen stressaantuneiden lainariskien myymiseksi huutokaupalla ”Swiss Challenge” -menetelmän mukaisesti. ”Yllä olevan johdosta pankki on nyt saattanut päätökseen pankin vastuiden siirtämisen Katerra India Private Limitedille omaisuuden jälleenrakennusyritykselle Prudent ARC Limitedille ja saanut siitä 203,40 miljoonan ruplaa käteisvastikkeen”, tiedotteessa kerrotaan. sanoi.

SoftBank-konsernin tukema rakennusyhtiö Katerra haki vuonna 2021 luvun 11 konkurssisuojaa Yhdysvalloissa.

Helmikuussa FE:n haastattelussa MD ja toimitusjohtaja Prashant Kumar sanoi, että lainanantaja ei nähnyt riskiä missään salkussa korotetulla tasolla. Vaikka vähittäisluottosalkussa oli muutamia ”ongelmia”, lainanantaja ryhtyi tiettyihin korjaaviin toimenpiteisiin. ”Vähittäiskauppa, varmasti oli ongelma, mutta teimme tiettyjä toimenpiteitä ja vähittäiskaupan ongelmat näyttävät saavuttaneen huipussaan tai vievät jonkin aikaa laskeakseen, mutta pankin yleinen luottokelpoisuus GNPA:n ja NNPA:n suhteen on täysin hallinnassa. eikä siitä ole meille mitään huolta”, Kumar sanoi.

Joulukuussa 2022 Yes Bank oli saattanut päätökseen 48 000 rupian järjestämättömien varojensa luovutuksen JC Flowers Asset Reconstructionille (JC Flowers ARC). Tämä oli Intian pankkijärjestelmän suurin yksittäinen järjestämättömien omaisuuserien myynti.

Samankaltaiset artikkelit