Pankit pysyvät suljettuina 16 päivää tammikuussa 2024; Tässä on luettelo pyhäpäivistä – Pankki- ja rahoitusuutiset

bank holidays, banks, banking sector, consumers, new year, january 2024

Toisen vuoden alkaessa tässä tarkastellaan tammikuun 2023 pyhäpäiviä eri alueilla. Arkipyhät vaihtelevat osavaltioittain, ja tammikuussa 2024 pankit ovat suljettuina 16 päivää, mukaan lukien toinen, neljäs lauantai, sunnuntai ja muut alueelliset vapaapäivät. Intian keskuspankki (RBI) on sijoittanut vapaapäivät kolmeen hakasuuntoon: Holidays under the Negotiable Instruments Act; Negotiable Instruments Act -lain mukaiset vapaapäivät ja reaaliaikaiset bruttoselvityslomat; ja pankkien tilien sulkeminen. Pankit ovat kiinni joka kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina. RBI oli vuonna 2015 ilmoittanut, että sekä yksityiset pankit että PSU-pankit Intiassa pysyvät suljettuina kuukauden toisena ja neljäntenä lauantaina. Muina lauantaisin pankit ovat toiminnassa koko päivän. Pankit ympäri maata ovat kiinni sunnuntaisin.

Pankit ovat kiinni Aizawlissa, Chennaissa, Gangtokissa, Imphalissa, Itanagarissa, Kohimassa, Kolkatassa ja Shillongissa uudenvuodenpäivänä.

Pankit pysyvät suljettuina Aizawlissa tammikuun 2.

Pankit suljetaan 11. tammikuuta Aizawlissa.

Pankit suljetaan Kolkatassa.

Pankit suljetaan 15. tammikuuta Bengalurussa, Bhubaneswarissa, Chennaissa, Gangtokissa, Guwahatissa, Hyderabadissa – Andhra Pradeshissa ja Hyderabadissa – Telanganassa.

Pankit suljetaan Chennaissa.

Pankit pysyvät kiinni Chandigarhissa ja Chennaissa.

Pankit ovat kiinni Imphalissa.

Pankit ovat kiinni Imphalissa ja Kolkatassa.

Pankit ovat kiinni Chennaissa, Kanpurissa ja Lucknowissa.

Pankit eivät ole kiinni kaikissa osavaltioissa.

Samankaltaiset artikkelit