Bitget käynnistää kryptokauppaturnauksen: Tesla, Helikopteri ja 2,6 miljoonan dollarin palkintoja

GOnlyFans is a parent company of a subscription platform

Bitget, parhaat kryptojohdannaiset ja kopiokaupankäyntialusta on käynnistänyt vuotuisen kauppakilpailunsa King’s Cup Global Invitational (KCGI) 2023. Kauppiaat ympäri maailmaa, mukaan lukien intialaiset käyttäjät, voivat nyt kilpailla henkeäsalpaavasta, jopa 2 650 000 Yhdysvaltain dollarin palkintopotista, jota seuraa joukko erilaisia huikeita palkintoja, mukaan lukien Tesla Cybersquad ja Airbus H135 -helikopteri. Kaikki Bitgetin käyttäjät voivat osallistua tapahtumaan rekisteröitymällä täällä.

KCGI sisältää adrenaliinia pumppaavan Spot-kauppakilpailun, Demo-kaupankäynnin, Futures Copy Tradingin ja Futures Trading Contests. Kauppiaat voivat osallistua kilpailuun joko yksin tai muodostaa joukkueita saadakseen panoksensa halutusta pääpalkinnosta. Tällä hetkellä käynnissä olevaan spot-kauppakilpailuun on osallistunut yli 300 joukkuetta.

Vuonna 2021 käyttöönoton jälkeen KCGI on kasvanut merkittävästi viime aikoina. Vuoden 2022 painoksessa KCGI: Football Edition keräsi yli 32 000 osallistujaa ja lähes 200 joukkuetta ympäri maailmaa, kaikki kryptovaluuttojen haastavana ajanjaksona. Tämän valtavan menestyksen jälkeen Bitgetin innovatiivinen brändäyskampanja ja 5-vuotisjuhla ovat asettaneet KCGI 2023:n merkittäväksi edistysaskeleeksi, joka symboloi Bitgetin muuttumista dynaamiseksi, monipuoliseksi ja eloisaksi kryptovaluuttapörssiksi.

KCGI 2023 on enemmän kuin pelkkä kilpailu; se toimii kunnianosoituksena älykkäälle kaupankäynnille. Kun osallistujat uppoutuvat tähän jännittävään kaupankäyntitapahtumaan, he hyödyntävät Bitgetin edistyneen alustan koko potentiaalia hyödyntäen sosiaalisen kaupankäynnin, johdannaisten ja houkuttelevan koulutustoiminnan ominaisuuksia. Tämä nopeasti kasvava kryptovaluuttapörssi tarjoaa vertaansa vailla olevan kaupankäyntikokemuksen, jonka avulla kauppiaat voivat menestyä ja mukautua jatkuvasti kehittyvässä kryptovaluuttaympäristössä.

”Me Bitgetillä uskomme dynaamisen ja monipuolisen kryptovaluuttavaihdon edistämiseen, ja KCGI on uusi askel kohti tämän vision saavuttamista”, sanoi Gracy Chen, Bitgetin toimitusjohtaja. ”Odotamme innolla, että saamme todistaa maailmanlaajuisen kauppayhteisömme innostusta ja lahjakkuutta, kun lähdemme tälle innostavalle matkalle yhdessä”, hän lisäsi.

Kun Bitget viettää viidettä vuosipäivää, yritys on ottanut käyttöön joukon jännittäviä aloitteita ja kumppanuuksia KCGI 2023:n rinnalla. Bitget on keskellä merkittävää muutosta keskittyen ”Trade smarter” -periaatteeseen keskittyviin brändäyspyrkimyksiinsä. Tämä kuvastaa yrityksen omistautumista kauppiaiden varustamiseen älykkäästi muotoilluilla työkaluilla. Nämä pyrkimykset korostavat Bitgetin vankkumatonta sitoutumista kasvuun, innovaatioihin ja asiakkaidensa priorisointiin kryptovaluuttojen maailmassa.

Samankaltaiset artikkelit