TV18 Broadcast, Interglobe Aviation, Indian Hotel suosituimpien osakkeiden joukossa, kun IPL-kausi alkaa – Market News

Disney Star is the official TV broadcaster of the IPL (Photo: Facebook)

Osakkeet, kuten Interglobe Aviation, Trident, Network 18, Taj Gvk Hotels ja Indian Hotels, ovat huomion kohteena, kun Indian Premier League (IPL) alkaa perjantaina 22. maaliskuuta.

Turnaus järjestetään 22. maaliskuuta 2024 – 26. toukokuuta 2024 ja sitä pelataan 10 paikassa, mukaan lukien Chennai, Chandigarh, Kolkata, Jaipur, Ahmedabad, Bengaluru, Hyderabad, Lucknow, Visakhapatnam ja Mumbai.

Tässä ovat tärkeimmät osakkeet, jotka voivat hyötyä IPL 2024:stä

TV18-lähetys

TV18 Broadcast, Reliancen omistaman Network18 Groupin tytäryhtiö, hallinnoi monenlaisia ​​alustoja, jotka kattavat uutis-, viihde- ja infotainment-genrejä. Lisäksi se valvoo ryhmän elokuvaliiketoimintaa ja JioCinema over-the-top (OTT) -alustaa.

Edellisenä vuonna Reliancen puheenjohtaja Mukesh Ambani osti IPL:n, maailman toiseksi arvokkaimman urheiluliigan, suoratoistooikeudet hieman yli 205 miljardilla rupialla.

Osakekehityksen osalta TV18 Broadcastin osakkeet ovat osoittaneet vaihtelevaa tuottoa useilla aikajaksoilla. Viimeisen kuukauden aikana osake on tuottanut negatiivista yli 21,33 %. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty jopa pieni 9 prosentin nousu.

Vuodesta tähän päivään mennessä TV18 Broadcastin osake on laskenut 4,32 %, mikä vahvistaa osakkeen negatiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 64,90 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Interglobe Aviation

Koska IPL järjestetään 10 eri paikkakunnalla Intiassa, yksi ilmailualan hallitsevista toimijoista on keskittynyt, sillä IndiGo tarjoaa suurimman osan matkapalveluista pelaajille, tukihenkilöstölle ja muille eri puolilla maata.

Osakekehityksen kannalta IndiGon osakkeet ovat osoittaneet positiivista tuottoa useilla aikajaksoilla. Osake on viimeisen kuukauden aikana tuottanut kiitettävän 4,89 %, mikä osoittaa sen vakauden ja kasvupotentiaalin. Viimeisen kuuden kuukauden aikana on nähty vieläkin vaikuttavampia tuloksia: huomattava 37,94 %:n nousu, mikä viittaa vahvaan nousuun.

Vuodesta tähän päivään mennessä IndiGon osakkeet ovat nousseet 11 prosenttia, mikä vahvistaa osakkeen positiivista vauhtia kuluvalla tilikaudella. Laajemmin katsottuna osake on tuottanut vaikuttavaa, yli 73,73 %:n tuottoa viimeisen 12 kuukauden aikana, mikä korostaa sen jatkuvaa kasvua ja houkuttelevuutta sijoittajille.

Hotellien osakkeet

Hotellivarastot, kuten Indian Hotels, Trident ja Taj GVK Hotels, pysyvät huomion kohteena, koska ne tarjoavat vieraanvaraisuuspalveluita 10 eri paikassa eri puolilla maata tiimin jäsenille, tukihenkilöstölle, kommentoijille ja muille jäsenille.

Osakekehityksestä puhuttaessa hotelliosakkeissa on ollut painetta viimeisen kuukauden ajan. Laajempi kuva kuitenkin osoittaa, että hotellivarastot ovat tuottaneet vahvaa tuottoa viimeisten 6 kuukauden – 1 vuoden aikana.

Samankaltaiset artikkelit