Liikenneverkostojen rooli Tricityn teollisuuskiinteistömaiseman muovaamisessa

The role of transportation networks in shaping Tricity's industrial real estate landscape

Teollisuuskiinteistöjen alati muuttuvassa maailmassa sijainti on tärkein huomioitava asia. Teollisuuden keskuksen suorituskyky riippuu maantieteellisten koordinaattien lisäksi suuresti siitä, kuinka se on verkottunut suurimpiin liikennejärjestelmiin. Chandigarh Tricitystä (Chandigarh-Mohali-Panchkula) on tullut viimeaikaisen kehityksen tärkein paikka, koska se osoittaa, kuinka asianmukainen infrastruktuurin toteutus voi stimuloida teollisuuskiinteistöjen kasvua.

Intian pohjoisosassa sijaitsevalla Chandigarhin kolmikaupungilla, joka on unionin alue yhdessä kolmen osavaltion Himachal Pradeshin, Punjabin ja Haryanan kanssa, on ratkaiseva rooli toimiessaan pullonkaulana kaikille kolmelle osavaltiolle. Tämä strateginen asema on johtanut alueesta liikennejärjestelmien keskeiseksi pisteeksi niin nykyiselle kuin tulevallekin taloudelle. Ilma-, rautatie- ja maantieyhteydet ovat vaikuttaneet ratkaisevasti raitiovaunukiinteistön kehitykseen.

Aloita tieverkosta. Kolmikaupunkiin on hyvät yhteydet useilla kansallisilla moottoriteillä, kuten NH-7, NH-22 ja NH-44, joiden avulla pääsee helposti rikkaisiin kansallisiin keskuksiin, kuten Delhi, Ambala ja Ludhiana. Rakenteilla oleva Delhin ja Amritsarin yhdistävä pikatie tulee myös ehdottomasti rikastuttamaan alueen saavutettavuutta ja lyhentää siten merkittävästi matka-aikoja ja mahdollistaa tavaroiden ja palveluiden sujuvan liikkumisen.

Rautatien verkosto on yhtä upea. Kolmikaupungissa on lukuisia asemia, joista joihinkin kuuluu Chandigarhin rautatieasema, joka on näkyvä asema, joka tarjoaa tärkeän keskuksen sekä matkustaja- että rahtiliikenteelle. Tämän lisäksi Dedicated Freight Corridor (DFC) muodostaa nopean, omistetun rautatieyhteyden kolmen kaupungin ja monien teollisuus- ja muiden kaupallisten vyöhykkeiden välille eri puolilla maata. Siirtyminen kolmikaupungin rantaan auttaa dramaattisesti alentamaan logistiikkakustannuksia ja kuljetusaikaa, mikä tekee alueesta entistä kiinnostavamman suhdeherkkää toimitusketjun hallintaa käyttäville yrityksille.

Tri-cityn teollisuuskiinteistöbuumia eivät kuitenkaan ole aiheuttaneet vain tiet ja rautatie, vaan myös muut tekijät ovat mukana. Alueeseen kuuluu lisäksi Chandigarhin kansainvälinen lentoasema, joka tarjoaa suorat yhteydet moniin Intian suurkaupunkikaupunkeihin sekä merentakaisiin alueisiin. Nämä lentoyhteydet ovat osoittautuneet välttämättömäksi alustaksi ”just-in-time” tavaroiden ja ”aikaherkän” rahdin toimitukselle niille teollisuudenaloille, jotka ovat niihin riippuvaisia.

Joillakin kaupungin osilla on paras hyöty kolmikaupungin laajasta tieverkostosta. Tämä on Zirakpurin ja Derabassin ympärillä oleva osa. Tricity Zirakpurin ja Derabassin viereisillä alueilla teollisuustonttien määrä on lisääntynyt nopeasti. Yritykset useilla toimialoilla, kuten logistiikassa, lääketeollisuudessa ja valmistuksessa, ovat tulleet siihen tulokseen, että niille on erittäin hyödyllistä olla osana nopeasti kasvavaa teollisuusaluetta.

Kolmikaupungin teollisuuskiinteistösektorin näkymät ovat varmasti ruusuisemmat kuin koskaan ennen, koska se näkyy jatkuvan infrastruktuurin kehittämisen tiellä. Tänä vuonna toteutettavat infrastruktuuriohjelmat, kuten Delhi-Amritsar Expressway ja Dedicated Freight Corridor, parantavat alueen yhteyksiä ja tekevät siitä houkuttelevamman yrityksille, jotka pyrkivät perustamaan tai laajentamaan toimintaansa.

Lyhyesti sanottuna tri-cityn strateginen sijainti ja vahvat linjaverkostot ovat olleet tärkeimmät tekijät, jotka ovat mahdollistaneet sen teollisuuskiinteistöjen tunnistamisen. Kolmikaupunki tarjoaa taukoamatonta tavaraliikennettä maa-, rautatie- ja lentoteitse, ja se hyötyy myös käynnissä olevista infrastruktuurin kehittämishankkeista, ja näin ollen sillä on hyvät mahdollisuudet tulla johtavaksi teollisuusalueeksi, joka vetää sekä kotimaisia ​​ja ulkomaisia ​​investointeja.

Samankaltaiset artikkelit