Ganga Realty suunnittelee yli 1000 kr:n investointia luksusasuntoprojektiin Gurugramissa

Ganga Realty plans over Rs 1,000 cr investment in Gurugram housing project

Gurugram-pohjainen kiinteistönvälittäjä Ganga Realty on ilmoittanut käynnistävänsä luksusasuntoprojektin ”Nandaka 84” sektorilla 84, Gurugram, ja aikoo investoida yli 1000 miljoonaa rupiaa tähän projektiin. Projekti sijaitsee 2 minuutin etäisyydellä Dwarka Expresswaysta/Northern Peripheral Roadista ja jakaa läheiset ja saumattomat yhteydet NH-48:n, Cloverleaf Flyoverin, kunnianhimoisen sekakäyttöisen Global City -projektin, IGI Airportin ja Delhin huippuluokan Rajiv Chowkin kanssa.

Yhtiö kehittää 3BHK:ta, 4BHK:ta ja kattohuoneistoa tässä hankkeessa, joka jakautuu 8,33 hehtaarin alueelle. Asuntojen ja kattohuoneistojen hinnat alkavat 4,05 miljoonasta ruplasta.

Yritys on myös solminut yhteyksiä Lontoossa toimivaan UHA-yritykseen arkkitehtuuri- ja kestävän kehityksen kumppanikseen.

Projekti koostuu 4 tornista ja koostuu sosiaaliklubista, yritysklubista ja urheiluseurasta. Hankkeessa on ylellisiä mukavuuksia, kuten infinity-allas, Community Lounge, ulkoruokailutila, miniteatteri, eläkeläisten kansi, joogahuone, meditaatiohuone, lasten kuntosali, lasten mania, kylpylä, salonki, pelialue, kirjasto, Monikäyttöiset hallit, joissa on luonnonilmanpuhdistimet.

Vihreän osallisuuden ja kestävän elämän edistämiseksi yritys kehittää projektissaan myös Miyawaki Gardensia, lääkepuutarhoja, ilmaa puhdistavaa kasvistoa, yrttipuutarhoja, Panchtatva-polkua, sähköautojen latausasemia, lintualuetta, tuoksupuutarhaa ja vyöhyketerapiapuutarhaa. .

Ganga Realtyn tavoitteena on saada projekti päätökseen yksivaiheisessa kehitystyössä vuoteen 2028 mennessä.

Hankkeen avaustilaisuudessa Ganga Realtyn yhteinen toimitusjohtaja Vikas Garg sanoi: ”Olemme saaneet ilmiömäisen vastauksen ensimmäiseen luksusprojektiimme Gurugramissa. Useiden tekijöiden, kuten strategisten yhteyksien, useiden tukiasemien ja jatkuvasti kasvavan ylellisten asuntojen halun vuoksi, olemme syvästi kiitollisia, että projektimme on saanut kaikilta yksimielisiä kiitosta.

Ganga Realty on yksi johtavista Gurugramista toimivista kiinteistöyhtiöistä. Se toimii pääasiassa NCR:ssä.

Hän lisäsi: ”Ganga Realty symboloi puhtautta. Uskomme ”puhtaan ylellisyyden” ajatukseen ja pyrimme toteuttamaan sen tämän projektin kautta. Uusin projektimme ilmentää positiivisia energioita, kuten Prasannaa, Ullaasaaa, Harshaa, Triptaa, Aanandaa ja Utsavaa, innostavaa elämistä, joka on sen pääpaino.

Samankaltaiset artikkelit