Välittäjät toistavat ostavansa Reliance Industries -yrityksestä huolimatta vaimennetusta voitosta – Lue miksi – Market News

Reliance Industries

Välitysyhtiö Motilal Oswal on säilyttänyt Reliance Industriesin osakkeen luokituksen ja tavoitehinnan. Se kuitenkin sanoi, että yhtiö saattaa kohdata jonkin verran öljyn aiheuttamaa painetta kemikaalien tuottoon 25. vuoden ensimmäisellä neljänneksellä, koska volyymien odotetaan vaimenevan peräkkäin. Sillä on ”Osta”-luokitus, jonka tavoitehinta on 3 245 rupiaa osakkeelta.

Yhtiön öljy-kemikaalien kannattavuus pysyä terveenä seuraavan 1,5 vuoden aikana CY24:n jalostuskapasiteetin lisäysten ansiosta, mutta hidastaa öljyn kysynnän kasvua. Myös CY23 oli viimeinen vuosi, jolloin öljynjalostamoiden tarjonta kasvoi merkittävästi. ”Erillinen käyttökate oli 20 000 rupioita vuoden 2024 viimeisellä vuosineljänneksellä (10 % yli arviomme), mitä tuki parempi raaka-aineen hankinta, parempi kotimainen tuotesijoittelu ja lisääntynyt myyntimäärä QoQ”, Motilal sanoi tutkimusraportissa.

Välitysyritys Motilal on nostanut investointiarviot 1,2 miljoonaan rupiaan vuosittain 25 ja 26 tilikaudelta. Telecomilla on erillään 39 200 miljoonaa rupiaa vuosittain, 65 000 miljoonaa rupiaa itsenäiseen liiketoimintaan ja loput muihin liiketoimintasegmentteihin.

JM Financials sanoi pitävänsä osakkeen ”Buy”-luokituksen, koska vipuvaikutusongelmat ovat liioiteltuja, sillä yhtiön nettovelan odotetaan pienenevän asteittain. Yhtiön investoinnit eivät vain hillitse, vaan ne myös rahoitetaan täysin sisäisen kassavirran asteittaisella kasvulla.

Välitysyhtiö JM Financial sanoi, että Reliance Industries voi edelleen kasvattaa osakekohtaista tulosta 14–15 % seuraavien 3–5 vuoden aikana, ja Jion ARPU:n odotetaan nousevan 10 % CAGR:iin 23–28 tilikaudella. rakenteellinen nousutrendi, kun otetaan huomioon toimialarakenne, tulevat investointitarpeet ja tarve välttää duopolimarkkinoita – jättiläinen digitaalinen harppaus.” Huonona puolena on JM Financialin investointien jatkuva korkea, mikä johtaa kasvavaan nettovelkaan, ja uusien projektien tuottojen näkyvyys on rajallinen. Myös heikko tilaajamäärä, rajoitettu ARPU:n nousu ja makrohuolesta johtuvat heikot loppupään marginaalit ovat negatiivisia yritykselle.

Centrum Broking leikkasi 25 vuoden tulosarvioita 3,1 % petchemin aiheuttaman paineen vuoksi. Se kuitenkin nosti tulosarvioita 4 prosenttia 26:lle tilikaudelle. Se on pitänyt ”Osta” -luokituksen ennallaan tarkistetulla tavoitehinnalla 3 481 Rs aiemmasta 3 299 Rs:sta.

”Kasvatamme hieman FY26-arvioamme Jion paremman tilaajalisäyksen sekä KG-altaan kaasuntuotannon paremman realisoinnin ja parempien O2C-tulojen ansiosta. Säilytämme ”Buy” -luokituksen tarkistetulla tavoitehinnalla 3 227 Rs”, sanoi Antique Broking. Välitystalon tavoitehinta oli aiemmin 3 005 ruplaa. Hintatavoitetta nostettiin paremman tuloksen vuoksi ja myös siksi, että televiestintäliiketoiminnalle lasketaan korkeampi kerrannainen alan useiden myötätuulen vuoksi.

Samankaltaiset artikkelit