TVS Ronin karjuu Guatemalaan: Intian moottoripyöräihme osuu Keski-Amerikan teille – Express Mobility News

TVS Ronin karjuu Guatemalaan: Intian moottoripyöräihme osuu Keski-Amerikan teille - Express Mobility News

TVS Motor Guatemala teki suuren liikkeen esittelemällä uusimman moottoripyöränsä, TVS Roninin, 12. huhtikuuta 2024, esitellen Intian kasvavaa vaikutusvaltaa Guatemalan autoteollisuudessa.

Suuren lanseeraustapahtuman aikana suurlähettiläs tohtori Manoj Kumar Mohapatra yhdessä TVS Motor Guatemala -virkamiesten ja paikallisten sidosryhmien kanssa paljastivat erittäin odotetun TVS Roninin.

Suurlähettiläs Mohapatra korosti TVS Motorin roolia innovaatioiden ja yrittäjyyden edistäjänä Guatemalan autoalalla ja korosti Intian sitoutumista alueen taloudellisen yhteistyön ja innovaatioiden tukemiseen.

Intian vienti Guatemalaan ylitti 500 miljoonan dollarin arvon tilivuonna 2023–2024, mikä osoittaa huomattavaa, noin 9 prosentin kasvua edelliseen vuoteen verrattuna. Tämä saavutus kuvastaa maiden välisiä vahvoja taloudellisia siteitä, sillä Guatemala nähdään suotuisana kohteena Keski-Amerikassa sen strategisen sijainnin ja yritysystävällisen ympäristön ansiosta.

Guatemalan TVS:n pääjohtaja Ramiro Castillo ilmaisi innostuksensa TVS Roninin tuomisesta Guatemalan markkinoille korostaen sen kykyä innostaa ratsastajien spontaanisuutta ja monipuolisuutta.

TVS:n Guatemalan markkinointipäällikkö Karina Paredes korosti moottoripyörän ainutlaatuista muotoilua, edistynyttä teknologiaa ja liitettävyysominaisuuksia, mikä tekee siitä erottuvan vaihtoehdon kuluttajille.

TVS Ronin edustaa yrityksen rohkeaa etenemistä uuteen elämäntyylisegmenttiin, joka yhdistää tyylin, mukavuuden ja teknologian. Innovatiivisilla ominaisuuksilla, kuten ABS-sade- ja kaupunkijarruilla, Glide Through -teknologialla (GTT) ja Bluetooth-liitännällä varustettu TVS Ronin asettaa uuden standardin retromodernien moottoripyörien kategoriassa.

Intian autoteollisuus on viiden suurimman Guatemalaan vievän teollisuuden joukossa, ja edullisia ajoneuvoja, kuten tuk-tukeja ja moottoripyöriä, tunkeutuu maaseudun markkinoille, mikä parantaa liikkuvuutta ja saavutettavuutta. TVS Roninin lanseeraus merkitsee Intian kasvavaa läsnäoloa Guatemalan markkinoilla, jota tukee pääministeri Narendra Modin visio kauppasuhteiden vahvistamisesta Guatemalan ja muiden maiden kanssa maailmanlaajuisesti.

TVS Roninin käyttöönotto on merkittävä virstanpylväs Intian ja Guatemalan suhteissa, mikä edistää keskinäistä kasvua ja kehitystä. Koska molemmat maat jatkavat kahdenvälistä kauppaa ja investointeja, yhteistyön tehostamiseen tähtäävät aloitteet lupaavat valoisaa tulevaisuutta Intian ja Guatemalan väliselle taloudelliselle yhteistyölle.

Samankaltaiset artikkelit