Johdannaisten vanheneminen, lomat ja budjettiodotukset saavat sijoittajat varomaan: Tässä ovat viikon tärkeimmät tasot – CaFE Invest News

Stocks market outlook, Share mare ahead

Kirjailija: Anand James

Lomat, johdannaisten vanheneminen ja lähestyvät budjettisessiot varmistivat, että ostajilla ei ollut juurikaan varaa katsoa eteenpäin jo ennen viikon alkua. Muuten, hylkäyskaupat hallitsivat useimpina päivinä. Sen alemmilla käännöksillä ei kuitenkaan koskaan noussut vauhtia ja suurin syy tähän on molempien avainindeksien 50 päivän SMA:n läsnäolo lähellä, mikä on onnistunut onnistuneesti ryhmittämään härkät torstaina.

Olemme kuitenkin onnistuneet jäljittämään vain 50 % viimeaikaisista putouksista, eikä nousevien vahvistusten suhteen ole paljon iloa. Toivomme kuitenkin rakentavamme torstain vauhtia ja etsimme aluksi 21500-560, pysähtyvät ja peruutamme 20900:lla.

Harkitsimme nousevaa harhaa vain 21800:n jälkeen. Nifty Bank järjesti vakaan elpymisen torstaina, mutta kuten Niftyn tapauksessa, se ei ole innostunut. Haluamme mennä seuraavaksi rajoitetulla nousutavoitteella, mutta olemme valmiita laajentamaan horisonttia, jos nousemme 45420:n yläpuolelle. Alipuolen merkit voidaan siihen asti sijoittaa 44700:n lähelle.

Lyhyesti sanottuna ensi viikon tärkein peli olisi ennakoida tai varautua siihen mahdollisuuteen, että viime viikon syksy, joka olisi voinut helposti kehittyä romahdukseksi, ei päätynyt siihen, vain kunnioittaen viereistä 50 päivän SMA:ta.

Se, säilyykö sama kunnioitus jatkossakin, riippuu myös hylkäyskauppojen laajuudesta, jotka alkaisivat lähestyessä tasoja, joita on puolustettu melko helposti. Tällä kertaa VIX on noussut lähelle 15s. Tietyllä tavalla se on hyvä näin, sillä emme lähde budjettiviikkoon matalan volatiliteetin varassa, mikä olisi ollut katastrofaalista yllätyksen sattuessa.

Tällä tavalla, kun VIX on korkeampi, yllätyselementti on paljon pienempi. Tiliäänestyksen ei kuitenkaan ole tarkoitus laukaista yllätystä joka tapauksessa, mutta Fedin tarinoiden horjuessa edelleen, VIX:n nousu on valmistanut meidät laajempiin odotuksiin, joita meillä muuten olisi. Niftyn ja Bank Niftyn 20900 ja 44700 tasot ovat melko konservatiivisia merkkejä, joita emme toivottavasti säädä uudelleen tämän viikon aikana.

Samankaltaiset artikkelit