Center jatkaa Bank of Maharashtran, Central Bank of Indian toimitusjohtajien toimikautta – Banking & Finance News

Bank of Maharashtra, Central Bank of India, Central Bank of India CEO, Bank of Maharashtra CEO

Keskus jatkoi maanantaina Bank of Maharashtran (BoM) toimitusjohtajan ja toimitusjohtajan AS Rajeevin toimikautta 31. toukokuuta 2024 asti ja hänen kollegansa Central Bank of India MV Raon toimikautta 31. heinäkuuta 2025 asti, lainanantajat sanoivat vaihtoilmoituksissa.

Tämä on toinen laajennus, jonka BoM MD on saanut Centeristä sen jälkeen, kun hänestä tuli pankin johtaja joulukuussa 2018 toimittuaan Indian Bankin johtajana (ED).

Rajeevilla on noin kolmen vuosikymmenen pankkikokemus useista julkisen sektorin pankeista, mukaan lukien Syndicate Bank, Vijaya Bank ja Indian Bank. Luokiteltuna laillistettuna kirjanpitäjänä hän hoiti muun muassa yritysluotto-, kansainvälinen pankki-, treasury-, riskienhallinta- ja henkilöstöosastoja. Toimiessaan ED:nä Indian Bankissa hän oli myös muun muassa National Payments Corp of Indian (NPCI), kahden Indian Bankin tytäryhtiön johtaja ja Indian Bank Associationin komitean jäsen.

Rao on puolestaan ​​työskennellyt Intian keskuspankin toimitusjohtajana vuodesta 2021, ja hänen nykyisen toimikautensa oli määrä päättyä 2. helmikuuta 2024. Hänelläkin on yli kolmen vuosikymmenen kokemus pankkitoiminnasta, ja hän työskenteli aiemmin ED:nä Canara Bankissa. ja Allahabad Bank.

Hänen asiantuntemuksensa kattaa muun muassa yritysluottojen, vähittäiskaupan omaisuuden, treasuryn, henkilöstöresurssien, stressitilanteen ja digitaalisen pankkitoiminnan. Canara Bankin toimitusjohtajana Rao valvoi myös Syndicate Bankin sujuvaa yhdistämistä Canara Bankiin.

Samankaltaiset artikkelit