Joskus ei jalkatyöstä tulee myös hienoa jalkatyötä: Tendulkar Maxwellin tulista koputusta – Urheilu-uutisia

ICC World Cup,Glenn Maxwell,Virat Kohli,Sachin Tendulkar,Australia vs Afghanistan,ICC World Cup semi finals

Kunnioitellen Glenn Maxwellin uskomatonta koputusta, lyövä Sachin Tendulkar sanoi keskiviikkona, vaikka kouristukset vaikuttivat vakavasti hänen jalkatyössään, loistava käsien ja silmien koordinaatio ja poikkeuksellinen mailanopeus auttoivat australialaista saamaan upean tuplasataman Afganistania vastaan.

Maxwell loi maagisen lyömättömän 201 128 toimituksesta saavuttaakseen 292:n tavoitteen sen jälkeen, kun Australia oli tiistaina yhdessä vaiheessa 91:ssä seitsemässä.

Loistokkaaseen koputukseensa Maxwell kärsi vakavista kramppeista ja kamppaili yhdessä vaiheessa seisomaan kahdella jalallaan.

Koska urheilussa ei enää sallittu juoksijaa, Royal Challengers Bangalore -mies taisteli urheasti kivun läpi ja pelasi yhdellä jalalla. Hän käytti vahvaa ydintään ja vakaata pohjaansa polttaakseen pallon puhtaaksi katsomoille jättäen katsojat sanattomaksi.

”Elämällä ja kriketillä on monia yhtäläisyyksiä. Joskus, kuten jousi, se, mikä vetää sinua taaksepäin, myös työntää sinua eteenpäin, Tendulkar kirjoitti ’X’:ssä.

”Elisen pelin aikana @Gmaxi_32:n krampit rajoittivat hänen jalkatyötä. Hänen täytyi pysyä rypyssä, mutta sen ansiosta hän pystyi pitämään pään vakaana, katsomaan palloa tarkasti ja antamaan käden ja silmän koordinaation tehdä työtä poikkeuksellisen mailanopeuden tukemana.

”Eri peliformaatit ja pelin vaiheet vaativat erilaista jalkatyötä. Ja joskus ilman jalkatyötä tulee myös hienoa jalkatyötä”, hän lisäsi.

Maxwell oli palaamassa pelaavaan XI:ään jäätyään hetkeksi väliin Englantia vastaan, koska hän kärsi mustelmia ja aivotärähdyksiä putottuaan golfkärryltä.

Siitä huolimatta hän jatkoi mahtavaa muotoaan noustaen joukkueen toiseksi parhaaksi pistemääräksi tässä kilpailussa.

Maxwell, joka oli kirjannut MM-kisojen historian nopeimman sadan ottelussaan Alankomaita vastaan, on tähän mennessä tehnyt 397 juoksua seitsemässä ottelussa keskiarvolla 79,40 ja lyömällä 152,69.

Samankaltaiset artikkelit