Akhil Handa eroaa muutama päivä BoB World -fiaskon jälkeen – Banking & Finance News

bob world,RBI restriction,BoB suspends,bobs,bank of baroda,rbi,bob,bank,employees,bank of baroda

Muutama viikko sen jälkeen, kun Intian keskuspankki (RBI) esti Bank of Barodaa (BoB) ottamasta uusia asiakkaita lippulaiva BoB World -sovellukseensa, pankin digitaalisen lainaustoiminnan johtaja Akhil Handa on eronnut tehtävästään, lainanantaja sanoi. vaihtoilmoituksessa tiistai-iltana.

Kadgatoor Sheetal Venkatesmurt, BoB:n digitaalisten kanavien ja toimintojen nykyinen johtaja, ottaa Handan vastuut. Syy muutokseen johtuu Handan työsuhteen päättymisestä, ilmoituksessa kerrottiin.

Handa sai BoB:n lippulaivan BoB World -sovelluksen rakentamisen, ja hän oli ensimmäisten korkean profiilin joukossa yksityiseltä sektorilta julkisen sektorin pankkiin palkattuja henkilöitä vuonna 2015. Entinen MD ja toimitusjohtaja PS Jayakumar nimitti Handan CDO:ksi, ja hän toimi MD:n neuvonantajana. digitaalisissa ja fintech-kumppanuuksissa.

”Kun lähden uudelle matkalle, tänään, 31.10.23, päättyy matkani Bank of Barodassa, ja halusin käyttää hetken ilmaistakseni sydämelliset kiitokseni uskomattomille kollegoilleni uskomattomasta tuesta ja toveruudesta minun aikanani. aika täällä”, Handa sanoi myöhäisillan viestissä LinkedInissä.

”Vaikka päätös jatkaa matkaa tehtiin kauan sitten, minun piti odottaa siirtymäkauden päättymistä tehdäkseni tämän ilmoituksen… Jatkamme uusia seikkailuja…”, hän lisäsi.

BoB-työnsä aikana Handa vastasi eri toimialoista, mukaan lukien digitaalinen maksaminen, omaisuus, tuotesuunnittelu, digitaaliset kanavat, pankkiautomaatit, fintech-kumppanuus, startup-pankkitoiminta ja BoB-innovaatiokeskus.

Handan irtautuminen tapahtuu, kun pankki on jäädyttänyt muita huipputason virkamiehiä sen jälkeen, kun BoB World -sovellusongelma tuli ilmi. Aiemmin viime kuussa FE oli ilmoittanut, että BoB oli jäädyttänyt korkeita virkamiehiä, mukaan lukien AGM ja GM:t, yrityskirjeenvaihtajat ja konsultit, jotka palkattiin saamaan uusia asiakkaita mobiilisovellukseen. Vaikka työntekijöiden määrää ei voitu vahvistaa, jäädytys tehtiin sen jälkeen, kun sisäinen tarkastelu havaitsi, että uusien asiakkaiden ottaminen sovellukseen on epäonnistunut.

Tutkimuksessa havaittiin, että jotkut työntekijät linkittivät vilpillisesti matkapuhelinnumeroita asiakkaiden tileihin ilman heidän suostumustaan ​​lisätäkseen sovelluksen aktiivista käyttäjäkuntaa ja saavuttaakseen kuukausittaiset tavoitteensa. Pankkialan sääntelyviranomainen kielsi 10. lokakuuta Bank of Barodaa ottamasta uusia asiakkaita BoB Worldiin, jolla oli 53 miljoonaa latausta ja 300 miljoonaa aktiivista käyttäjäkuntaa maaliskuun lopussa.

Edellisen haastattelunsa aikana CDO:na FE:n kanssa kesäkuussa Handa oli sanonut, että pankki kohdistaa digitaalisiin maksuihin 90 000 miljoonan rupiaan 24 FY:llä.

Samankaltaiset artikkelit