Bank of India laskee asuntolainojen korkoja 15 peruspisteellä 8,3 prosenttiin 31. maaliskuuta mennessä – Banking & Finance News

Bank of India cuts home loan rates by 15 bps to 8.3 per cent till Mar 31

Julkisen sektorin lainanantaja Bank of India ilmoitti tiistaina laskevansa uusien asuntolainojen korkoja 8,3 prosenttiin 8,45 prosentista ja luopunut kokonaan käsittelymaksuista rajoitetun ajan tarjouksena tämän kuun loppuun asti. Pankki väitti, että sillä on 8,3 prosentin korko vertailumaidensa alhaisin.

Alan johtavien SBI:n ja HDFC Bankin alhaisin korko alkaa 8,4 prosentista. Tarjous on voimassa 31. maaliskuuta asti, se lisäsi. Pankki ilmoitti myös tarjoavansa erityisrahoitusta katolla oleville aurinkopaneeleille 7 prosentin korolla ja ilman käsittelymaksua.

8,3 prosentin korolla 30 vuoden laina-ajan EMI on 755 rupiaa kuukaudessa per lakh. Lainapakettia tehostetaan entisestään tilinylityksellä, joka tarjoaa joustavan ja kattavan taloudellisen tukijärjestelmän asunnon ostajalle, se sanoi.

Sen lisäksi, että se kattaa kodin rakentamisen, remontoinnin ja kalusteet, sen asuntolainatarjous laajentaa sen soveltamisalaa perinteisen rahoituksen lisäksi puhtaiden ja uusiutuvien energiaratkaisujen edistämiseen tarjoamalla taloudellista tukea kattojen aurinkopaneelien asentamiseen jopa 10 000 rupiaa samalla korolla kuin asuntolainoissa. .

Katolla olevien aurinkopaneelilainojen hinta on 7 prosenttia ilman käsittelykuluja. Tässä järjestelmässä aurinkokaton rakentamiseen pyrkivät henkilöt voivat saada rahoitusta jopa 95 prosenttia hankkeen kustannuksista ja enintään 120 kuukauden takaisinmaksuaika. Asiakas voi myös hyötyä jopa 78 000 ruplaa suuruisesta valtiontuesta, jonka voi hakea suoraan.

Samankaltaiset artikkelit