OneRare tekee yhteistyötä Salad Daysin kanssa NFT:t paljastamiseksi OneRare Foodversessa

Going by Salad Days’ official website, it’s a brand in the healthy foods’ category

OneRare on ilmoittanut yhteistyöstään ruokapohjaisen Salad Days -brändin kanssa. Pyrkiessään yhdistämään terveellisen syömisen digitaalisiin keräilyesineisiin, Salad Days aikoo julkaista non-fungible tokens (NFT) -sovelluksen OneRare Foodversessa.

Virallisen tiedotteen mukaan käyttäjillä on mahdollisuus omistaa rajoitetun erän Salad Days NFT:itä, joista jokainen edustaa salaatin luomista. Kun Salad Days NFT:t kiertävät OneRaren Foodversessä, brändin odotetaan saavan näkyvyyttä pelaajille, keräilijöille ja harrastajille ympäri maailmaa. Osallistumalla OneRaren peliekosysteemiin Salaattipäivien asiakkaat voivat kerätä ja vaihtaa digitaalisia keräilytuotteitaan.

”Odotamme innolla julkistamistamme kumppanuudestamme Salad Days -brändin kanssa, jonka tavoitteena on ilmentää terveellisen ruokailun ja kestävän elämän olemusta. Tämän yhteistyön tarkoituksena on edustaa sekoitus kulinaarista taidetta ja huipputeknologiaa tarjoamalla pelaajille pelillisen kokemuksen”, OneRaren toinen perustaja Supreet Raju sanoi.

Samankaltaiset artikkelit