BrandWagon AdTalk Zivamen Khatija Lokhandwalan kanssa

The recent marketing campaign done for the movie Barbie was one for the ages, says Lokhandwala

Pandemia on aiheuttanut merkittäviä muutoksia eri toimialoilla, eikä tilanne ole ollut erilainen markkinoinnin osalta. Nykyään digitaalisesta markkinoinnista on tullut keskeinen osa uusien asiakkaiden hankkimista ja olemassa olevien asiakkaiden säilyttämistä. Viikoittaisessa BrandWagon Ad Talk -sarjassamme alan asiantuntijat korostavat sitä, mikä on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana, ja mikä tärkeintä, ovatko nämä muutokset täällä jäädäkseen. Khatija Lokhandwala, Zivamen markkinointipäällikkö, puhuu BrandWagon Onlinelle digitaalisen markkinoinnin hyvistä ja huonoista kohdista, parhaista markkinointikampanjoista ja muusta.

Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä brändien menestyminen edellyttää kilpailuvoimien syvällistä ymmärtämistä, digitaalisen median ja sosiaalisten alustojen asianmukaista hyödyntämistä kuluttajayhteyksien luomiseksi ja ylläpitämiseksi sekä akuuttia tietoisuutta siitä, että toimimme nyt enemmän kuin koskaan kuluttajakeskeisessä ympäristössä. maailman.

Nykyisessä ympäristössä tuotemerkkien runsaus tarjoaa kuluttajille laajan valikoiman valinnanvaraa. Valta on nyt tiukasti asiakkaiden käsissä, minkä vuoksi brändien on pysyttävä jatkuvasti muuttuvien mieltymysten mukaan. Kuluttajat haluavat edelleen brändin, johon he voivat luottaa, ja tuotteita, joista he pitävät. Muutos on siinä, että paikantaa, milloin ja missä he ovat vastaanottavaisimmat vaikutuksille, ja mukauttamaan sitoutumisstrategioitasi vastaavasti näinä hetkinä.

Paikat, joissa kuluttajat ovat tekemisissä tuotemerkkien kanssa, ovat kehittyneet merkittävästi, mikä edellyttää merkittävää muutosta markkinoijien strategioissa ja budjetteissa, jotta ne ovat mukautuneet siihen, missä kuluttajat nyt omistavat aikaansa ja huomionsa. Nykypäivän digitaalisessa maailmassa kuluttajansuoja on noussut äärimmäisen tärkeäksi, ja markkinoijien on yhä tärkeämpää keskittää ponnistelunsa ja rahansa kuluttajansuojan edistämiseen. Lisäksi eteenpäin katsovat brändit hyödyntävät nyt sosiaalisen median keskusteluissa ja kuluttajaarvosteluissa löydettyä sisältöä parantaakseen tuotevalikoimaansa ja parantaakseen brändiyhteyksiään.

Äskettäin Barbie-elokuvalle tehty markkinointikampanja oli ikuinen. Pidän kampanjaa inspiroivana seuraavista syistä:

 • Elokuva ulottui elokuvateatterin ulkopuolelle ja muuttui aidoksi elämäntapakokemukseksi harrastajilleen.
 • Jännitys ja surina lisäsivät kattavuutta ja varmistivat, että elokuva muuttui kulttuuriseksi ilmiöksi.
 • Vaaleanpunainen väri, joka on synonyymi Barbielle, integroitiin johdonmukaisesti jokaiseen markkinointisisältöön ja kaikkiin brändikumppanuuksiin.
 • Tiimi julkaisi strategisesti elokuvan osia herättääkseen uteliaisuutta, herättäen vilkasta keskustelua ja herättäen kohua sosiaalisen median alustoilla.
 • Nuken polarisoivien näkökohtien tehokas sisällyttäminen viestintään, esimerkkinä elokuvan tunnuslause.

Käyttäjien luoma sisältö on tehokkain vaikuttajamarkkinoinnin muoto, joka heijastaa kuluttajien kasvavaa mieltymystä muiden kuluttajien autenttiseen sisältöön sponsoroituihin vaikuttajiin verrattuna. Viime vuosina GoPro on hionut tätä strategiaa täydellisyyteen, esimerkkinä heidän kuuluisa Million Dollar Challenge -kilpailu.

Tämä aloite ei ainoastaan ​​tuota poikkeuksellista sisältöä, vaan tekee sen myös murto-osalla perinteisiin tuotantomenetelmiin verrattuna. Lisäksi tätä käyttäjien luomaa sisältöä voidaan hyödyntää monipuolisesti ympäri vuoden useilla alustoilla sosiaalisesta mediasta mainoskampanjoihin.

Digitaalisen käytön lisääntyminen tarjoaa kasvavaa maisemaa digitaaliselle markkinoinnille. Digitaalisen markkinoinnin merkitys ulottuu kuitenkin internetin käyttäjien määrää pidemmälle; se on välttämätöntä, koska digitaalisen markkinoinnin strategiat tuottavat jatkuvasti erinomaisia ​​tuloksia.

 • Varmista, että sisältösi on kiinnostavaa, viihdyttävää ja osuvaa yleisöllesi. Älä vain työnnä sisältöä ulos saadaksesi lisää sisältöä, vaan käytä aikaa luodaksesi jotain, joka aidosti lisää arvoa yleisöllesi.
 • Keskity alueelliseen optimointiin – Kulttuuriset, kielelliset ja jopa käyttäytymiseen liittyvät vivahteet eri alueilla voivat vaikuttaa merkittävästi viestin vastaanottamiseen. Tehokas alueellinen räätälöinti sisältää muutakin kuin vain kääntämisen; Kyse on sisällön mukauttamisesta vastaamaan paikallista yleisöä.
 • Sisällytä personointi koko ostajan matkalle luodaksesi syvempiä yhteyksiä asiakkaisiisi. Ylimääräinen asiakastietojen kerääminen antaa sinulle mahdollisuuden räätälöidä markkinointialoitteesi tietylle yleisölle, jolla on erityistarpeita tai kiinnostuksen kohteita, mikä parantaa mahdollisuuksiasi luoda merkityksellisiä yhteyksiä.
 • Älä unohda mobiilioptimoinnin tärkeyttä. Suurin osa yleisöstäsi käyttää verkkosivustoasi ja käyttää sosiaalisen median sisältöä älypuhelimien kautta, joten mobiilioptimoinnin huomiotta jättäminen voi johtaa huonompaan käyttökokemukseen. Mobiiliystävällisen suunnittelun ja toiminnallisuuden priorisointi on välttämätöntä, jotta verkkonäkyvyytesi on saavutettavissa, visuaalisesti houkutteleva ja navigoitavissa eri mobiililaitteilla.
 • Älä jätä huomiotta tietosuojaa koskevia huolenaiheita: Älä jätä huomiotta tietosuojasäännöksiä ja huolenaiheita. Ole avoin tiedon keräämisessä ja käytössä ja varmista, että noudatetaan asiaankuuluvia lakeja.
 • Analytiikan tärkeyden laiminlyönti digitaalisen markkinoinnin pyrkimyksissäsi voi johtaa merkittäviin mahdollisuuksien menettämiseen ja haitata yleistä menestystä. On erittäin tärkeää seurata ja analysoida jatkuvasti kampanjoidesi tuottamia tietoja. Tämä datalähtöinen lähestymistapa antaa sinulle mahdollisuuden tehdä tietoon perustuvia päätöksiä, tunnistaa, mikä toimii hyvin, paikantaa parannuskohteita ja mukautua muuttuviin trendeihin ja asiakkaiden mieltymyksiin. Ottamalla analytiikan kiinteäksi osaksi digitaalista markkinointistrategiaasi, voit saada arvokkaita oivalluksia, jotka tasoittavat tietä tehokkaammille, kohdistetuille ja vaikuttavammille ponnisteluille, mikä parantaa viime kädessä parempia tuloksia ja sijoitetun pääoman tuottoprosenttia.

Huonon mainonnan arviointiin kuuluu selkeyden, kohdeyleisön kannalta merkityksellisyyden, luovuuden, visuaalisen laadun ja aitouden tarkistaminen. On otettava huomioon tekijöitä, kuten tiedon ylikuormitus, loukkaava sisältö tai heikko toimintakehotus. Nämä kriteerit tarjoavat jäsennellyn lähestymistavan mainonnan laadun arvioimiseen.

Samankaltaiset artikkelit