BrandWagon AdTalk Glad U Camen Maddie Amrutkarin kanssa

According to Amrutkar, BoAt has undeniably emerged as a digital marketing trendsetter

Pandemia on aiheuttanut merkittäviä muutoksia eri toimialoilla, eikä tilanne ole ollut erilainen markkinoinnin osalta. Nykyään digitaalisesta markkinoinnista on tullut keskeinen osa uusien asiakkaiden hankkimista ja olemassa olevien asiakkaiden säilyttämistä. Viikoittaisessa BrandWagon Ad Talk -sarjassamme alan asiantuntijat korostavat sitä, mikä on muuttunut viimeisen kahden vuoden aikana, ja mikä tärkeintä, ovatko nämä muutokset täällä jäädäkseen. Maddie Amrutkar, Glad U Camen perustaja ja toimitusjohtaja, keskustelee BrandWagon Onlinen kanssa digitaalisen markkinoinnin hyvistä ja huonoista kohdista, parhaista markkinointikampanjoista ja muusta.

Brändin lanseeraus nykypäivänä digitaalisella aikakaudella poikkeaa merkittävästi aikaisemmasta viestintäkanavien ja kuluttajakäyttäytymisen perustavanlaatuisen muutoksen vuoksi. Nykypäivän digitaalisessa ympäristössä painopiste on siirtynyt kohti verkkoalustoja, sosiaalista mediaa ja vaikuttajamarkkinointia. Digitaalisen viestinnän välittömyys mahdollistaa reaaliaikaisen yhteydenpidon maailmanlaajuisen yleisön kanssa, mutta se merkitsee myös lisääntyvää kilpailua ja ainutlaatuisen, jaettavan sisällön tarvetta. Lisäksi data-analytiikalla on ratkaiseva rooli kuluttajien käyttäytymisen ymmärtämisessä ja markkinointistrategioiden räätälöimisessä sen mukaisesti. Siksi digitaalisen aikakauden lähestymistavalle brändin lanseerauksiin on ominaista sopeutumiskyky, innovatiivisuus ja syvällinen ymmärrys jatkuvasti kehittyvästä digitaalisesta ekosysteemistä.

Baskin Robbinsin äskettäinen markkinointikampanja uudistetun brändi-identiteetin paljastamiseksi on erottuva esimerkki tehokkaasta brändäyksestä ja sitoutumisesta. Kuumailmapallon käyttö nousun ja muutoksen symbolina yhdistettynä strategiseen sijaintiin Gateway of Indiassa Mumbaissa loi visuaalisesti silmiinpistävän ja ikimuistoisen tapahtuman.
Tästä kampanjasta erityisen vaikuttavan tekee brändin uuden identiteetin ja sen esittelytavan välinen linjaus. Elävät värit ja modernit mallit heijastavat Baskin Robbinsin leikkisää luonnetta, mikä tekee siitä houkuttelevamman ja kutsuvamman kaiken ikäisille asiakkaille. Tekemällä brändäystapahtuman julkiseksi ja silmiinpistäväksi Baskin Robbins sai aikaan tehokkaasti kohua ja jännitystä tekemiensä muutosten ympärillä.
Maailmassa, jossa brändäys ja identiteetti ovat ratkaisevan tärkeitä erottuakseen joukosta täynnä olevilla markkinoilla, Baskin Robbinsin kampanja osoittaa, kuinka hyvin toteutettu tapahtuma voi paitsi esitellä uudistetun brändin, myös sitouttaa ja resonoida kohdeyleisönsä kanssa. Se on loistava esimerkki markkinoinnista, joka hyödyntää sekä estetiikkaa että sijaintia kestävän vaikutelman luomiseksi. Lisäksi meillä oli mahdollisuus tehdä yhteistyötä heidän poikkeuksellisen tiiminsä kanssa, jossa havaitsimme heidän luovuuttaan ja horjumatonta omistautumistaan ​​toiminnassa.

BoAt on kiistatta noussut digitaalisen markkinoinnin suunnannäyttäjäksi viimeisen vuoden aikana, jättäen uskomattoman jäljen kuuloketeollisuuteen. Heidän strateginen tutkimusmatkansa vaikuttajamarkkinointiin on ollut vaikuttava. Yhteistyöllä vaikuttajien lisäksi myös julkkisten, kriketinpelaajien, muusikoiden, sisällöntuottajien ja stylistien kanssa BoAt on saavuttanut menestyksekkäästi kaikenikäiset yleisöt ja varmistanut monipuolisen läsnäolon digitaalisessa maailmassa.

BoAtin erottaa heidän taitava tarinansa mukaansatempaavien sosiaalisen median kampanjoiden kautta. Eräs erottuva kampanja kuluneelta vuodelta oli #MoreInEveryday, joka esitteli taitavasti BoAtin tuotteiden älykkäitä ominaisuuksia ja sovitti ne saumattomasti Z-sukupolven elämäntyyliin. Tämä pirteä kampanja ei vain tarjonnut vilauksen Z-sukupolven maailmaan, vaan hyödynsi myös sosiaalista aktivointia sitouttaa käyttäjiä tehokkaasti.

Lisäksi BoAtin äskettäinen ”Break Through Music” -kampanja Maailman musiikkipäivänä osoitti heidän sitoutumisensa tukea nousevia artisteja. BoAt osoitti halukkuutensa ottaa rohkeita askeleita digitaalisen markkinoinnin areenalla hankkimalla 100 % osuuden äänimainostilasta YouTubessa ja kohdistamalla käyttäjiä musiikkimieltymysten perusteella. Tämä horjumaton omistautuminen korostaa heidän määräävää asemaansa digitaalisessa ympäristössä.

Covidin jälkeisessä maailmassa digitaalisen markkinoinnin strategioiden on mukauduttava uusiin kuluttajien käyttäytymiseen ja herkkyyksiin. Tehtäviin kuuluu verkkonäkyvyyden priorisointi ja datapohjaisten oivallusten hyödyntäminen viestien räätälöimiseksi. Korosta empaattista ja asiaankuuluvaa sisältöä, joka vastaa yleisön tämänhetkisiä huolenaiheita. Hyödynnä videota ja suoraa suoratoistoa kiinnostavaan, reaaliaikaiseen viestintään. Ei sisällä kuurojen viestien välttämistä, pelon hyväksikäyttöä tai kyberturvallisuuden laiminlyöntiä. Vältä liiallista automaatiota, joka voi depersonalisoida vuorovaikutuksen, ja vältä harhaanjohtavaa tietoa tai valeuutisia. Lopuksi, älä unohda ketteryyden merkitystä; ole valmis kääntämään strategioitasi, kun pandemian jälkeinen maisema kehittyy edelleen ja pysyy herkkänä jatkuville globaaleille haasteille.

Yksi tuore esimerkki ongelmallisesta mainoskampanjasta oli Zomaton Maailman ympäristöpäivä -kampanja, joka lopulta herätti ”Kachra-kiistan”. Kampanja alkoi näennäisesti hyvällä ajatuksella, jossa painotettiin ympäristöystävällisyyttä ja kierrätystä, mutta se vei nopeasti katastrofiin. Mainoksen suurin puute oli sen sävykuuro lähestymistapa, joka loukkasi monia katsojia. Se herätti kiistaa, koska se näytti vetävän valitettavan rinnakkaisuuden Lagaanista kotoisin olevan Kachran, joka kuului elokuvan dalit-yhteisöön, ja Kachran välille jätteenä, joka vahingossa vahvistaa haitallisia stereotypioita. Zomato hahmon käyttöä kampanjassaan pidettiin syvästi välinpitämättömänä ja räikeänä. Tämä mainosvirhe toimii jyrkänä muistutuksena kulttuurisen herkkyyden ja perusteellisen tutkimuksen tärkeydestä markkinointikampanjoita laadittaessa.

Samankaltaiset artikkelit