Suraj Estate Developersin kokonaistulot kasvoivat 35 % ja voitto verojen jälkeen 111 %

Suraj Estate Developers records 35% growth in total income, 111% growth in profit after tax

Mumbaissa toimiva Suraj Estate Developers Ltd, joka on erikoistunut kunnostusprojekteihin, on julkistanut 24. maaliskuuta päättyneen vuosineljänneksen ja koko vuoden auditoidun taloudellisen tuloksensa.

Yritys on ostanut vapaan omistuksen tontin, jonka koko on noin 1 073,42 neliömetriä, joka sijaitsee Lady Jamshedji Roadin lähellä, Mahim (Länsi), Mumbai, yhteensä 33,10 rupian arvosta. Hanke on saneeraushanke, joka käsittää 7 vuokralaisen/asukkaan kunnostamisen, jotka ovat vapautuneet tiloistaan ​​ja tontti vapautuu. Kun MHADA:lle luovutettavan kiinteistön ja ylimääräisen alueen kunnostamiseen tarvittava FSI on vähennetty, myytävänä oleva tasapainomattoala on arvioitu noin 2 787 neliömetriä (30 000 neliöjalkaa), jonka GDV on Rs. 120 miljoonaa.

Q4FY24:n aikana yritys sopi sovinnollisesti vireillä olevan oikeudenkäynnin OLV & OLPS Societyn kanssa. Se on myös jättänyt suostumusehdot, jotka mahdollistavat kiinteistön kehittämisen, mikä tarkoittaa 350 miljoonan Rs:n myyntipotentiaalia.

Tämän lisäksi yritys voitti tarjouksen hankkia 4 790,76 neliömetrin (~ 51 500 neliömetrin) maakomponentin kehittämisoikeudet ja viisi olemassa olevaa rakennusta, joiden GDV on ~ Rs 225 crore.

Suraj Estate Developersin toiminnanjohtaja Rahul Thomas kommentoi suoritusta: ”Intian asuntomarkkinat nousivat jyrkästi kalenterivuoden 2024 ensimmäisellä neljänneksellä jatkuvan suuren kysynnän vauhdittamana. Huippuluokan ja luksussegmentit olivat kärjessä, kun taas keskihinta säilytti määräävän asemansa lanseerauksissa. Infrastruktuuribuumin, parantuneiden yhteyksien ja huomattavan 18 %:n vastaanottoasteen kasvun ansiosta myymättömät varastot ovat laskeneet 31 % vuotta aiemmasta, mikä tarjoaa kasvumahdollisuuksia kaltaisillemme alan toimijoille.

”Tili24 oli meille vahvan suorituskyvyn vuosi, jolloin saavutimme huomattavan 35 %:n liikevaihdon kasvun 23:een verrattuna ja 111 %:n kasvun tuloksessa verojen jälkeen verrattuna edelliseen vuoteen. Tehokkaat kustannustenhallintatoimenpiteemme johtivat käyttökatteemme 54 %:n kasvuun, mikä paransi katteitamme ~710 pisteellä. Toiminnallisesti myimme vuoden aikana 1 07 136 neliöjalkaa, mikä tarkoittaa 483 miljoonan rupiaa. Vuoden keräys oli 316 miljoonaa ruplaa. Vuoden aikana keskityttiin luksusprojektien myyntiin, mikä näkyy parantuneina realisoina 45 074 rupiaa neliöjalkaa kohden 24 tilikaudella verrattuna 42 420 rupiaan neliöjalkaa kohden vuonna 23″, hän sanoi ja lisäsi, että viimeisellä vuosineljänneksellä saatiin aikaan sovinnollinen ratkaisu pitkäkestoisesta oikeudenkäynnistä. merkittävä virstanpylväs ”yrityksellemme ja vahvistaa sitoutumistamme huippuosaamiseen kiinteistöalalla. Tämä myönteinen ratkaisu ei ainoastaan ​​merkitse ratkaisevaa saavutusta, vaan myös avaa meille 350 miljoonan rupiaa myyntipotentiaalia. Lisäksi viiden rakennuksen suunnitellun uudistamisen odotetaan tuottavan 225 miljoonaa rupiaa lisää, mikä parantaa entisestään yhtiömme taloudellisia näkymiä.

Samankaltaiset artikkelit