Yatra IPO avautuu merkinnälle; hinta asetettu Rs 135-142 kappale; pitäisikö sinun liittyä aiheeseen?

Yatra online IPO

Yatra Online IPO avautuu yleisölle perjantaina 15. syyskuuta 2023 ja sulkeutuu keskiviikkona 20. syyskuuta 2023. Tarjouskilpailu ankkurisijoittajille päättyi torstaina, jolloin yhtiö keräsi 348,75 miljoonaa rupiaa. Sen julkisen liikkeeseenlaskun hintaluokka on 135–142 ruplaa osakkeelta, jonka nimellisarvo on 1 rupla. Hintaluokan yläpäässä yhtiön promoottorit ja osakkeenomistajat pyrkivät keräämään listautumisannista 775 miljoonaa rupiaa.

Listautumisanti käsittää uuden 42 394 366 osakkeen liikkeeseenlaskun, joiden yhteenlaskettu arvo on 602 miljardia rupiaa, ja myyntitarjouksen (OFS), ja promoottorit luovuttavat 12 183 099 osaketta yhteensä 173 miljoonaan rupiaan asti. Yatra Online IPO:n eräkoko on 105 osaketta. Yhtiö aikoo käyttää listautumisannista saadut nettovarat strategisiin investointeihin, yritysostoihin ja epäorgaaniseen kasvuun, investointeihin asiakkaiden hankintaan ja säilyttämiseen, teknologiaan ja muihin orgaanisiin kasvuhankkeisiin sekä yleisiin yritystarkoituksiin.

Yatra Online on Intian johtava yritysmatkapalvelujen tarjoaja yritysasiakkaiden lukumäärällä mitattuna ja kolmanneksi suurin online-matkatoimisto Intiassa tärkeimpien OTA-toimijoiden joukossa 23. tilikauden bruttovaraustuloilla ja liiketuloilla. Yhtiöllä on merkittävimmät hotelli- ja majoitussidokset keskeisten kotimaisten OTA-toimijoiden joukossa, yli 21 05 600 31. maaliskuuta 2023 mennessä. Yatra Online on myös Intian johtava yritysmatkapalvelujen tarjoaja 813 suuryritysasiakkaallaan ja yli 49 800 rekisteröityneellä pk-asiakkaalla. , ja maan kolmanneksi suurin kuluttajaverkkomatkatoimisto (OTC) bruttovaraustuloilla 23. tilikaudelta.

Pitäisikö sinun hakea Yatra Online IPO:ta?

Stoxbox: Tilaa

”Yatra Onlinella on hyvät mahdollisuudet kaapata merkittävä osuus Intian matkailualan kasvusta, koska sillä on pitkä suhde sekä B2B- että B2C-asiakkaisiin. Tämä mahdollistaa yrityksen kohdistamisen Intian useimmin ja eniten kuluttaville matkailijoille ja koulutetuille kaupunkikuluttajille. Matkailualan kasvun myötä odotamme verkkomatkailun markkinaosuuden (OTA) kasvavan nopeammin kuin omat toimijat, mikä parantaa yhtiön kannattavuutta. Kun yhtiö teki voittoa tilikaudella 23 ja liikevaihdon kasvu on ollut vahvaa aiemmin, pysymme positiivisena yhtiön suhteen keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. Siksi suosittelemme SUBSCRIBE-luokitusta ongelmalle. ”

Anand Rathi: Tilaa – pitkäaikainen

”Ylemmällä vaihteluvälillä yrityksen P/E on 219-kertainen, kun taas markkina-arvolla/myynnillä sen arvo on 5,8-kertainen osakeannin jälkeen verrattuna vastaavaan yhtiöön (Easy trip planners – 15,7x) 23:n tilikauden perusteella. . Siksi uskomme, että Yatran liiketoimintaa on parannettava alan myötätuulen, tuotemerkin muistamisen ja liiketoiminnan skaalautuvuuden ansiosta, mikä johtaa EBITDA-marginaalin kasvuun tästä eteenpäin. Siksi suosittelemme listautumiselle ”TILAUS – pitkäaikainen” -luokitus.”

Samankaltaiset artikkelit