Amazon Indialla on nyt 6 000 sähköautoa

Amazon, EVs

Amazon India, jonka tavoitteena on sisällyttää toimituskalustoonsa 10 000 sähköautoa vuoteen 2025 mennessä, on jo lisännyt 6 000:lla tähän mennessä, Abhinav Singh, VP, asiakastoimituksesta, Amazonin kuljetuspalveluista, maailmanlaajuisesta erikoistumisesta ja toimitusketjusta, kertoi Fe:lle. Hän sanoi, että sähköajoneuvojen kaksipyöräisten ajoneuvojen lisäksi yhtiö etsii myös kumppanuuksia alkuperäisten laitteiden valmistajien kanssa ottaakseen käyttöön nelipyöräisiä sähköautoja.

”Olimme sitoutuneet käyttämään hiilidioksidipäästöjä vuonna 2020. Työskentelemme toimituskumppaneiden kanssa ja olemme sitoutuneet ottamaan käyttöön 10 000 sähköautoa kalustomme vuoteen 2025 mennessä”, Singh sanoi ja lisäsi, että yritys on tehnyt yhteistyötä suurten autovalmistajien, kuten Tata Motorsin, TVS Motorin, kanssa. Mahindra ja Mahindra, ja Eicher Motors ja jopa joukko startup-yrityksiä tätä tarkoitusta kohti.

Amazon tekee yhteistyötä yli 600 kuljetuskumppanin kanssa eri puolilla maata ja 28 000 myymälää ”I-have-space” -ohjelman puitteissa, joissa myymälöiden omistajat toimittavat viimeisen kilometrin toimituksen.

Singh sanoi, että yritys on myös investoinut akunhallintaratkaisuihin tarjotakseen päästä päähän -ratkaisuja sähköajoneuvojen tilaan.

Puhuessaan yrityksen toimituskeskuksista Singh sanoi, että yhtiöllä on yli 1,2 miljoonaa myyjää sen piirissä.

”Aloitimme 100 myyjällä ja yhdellä toimituskeskuksella kymmenen vuotta sitten. Nyt toimitusverkostomme tarjoaa 43 miljoonaa kuutiojalkaa varastotilaa ja lajittelukeskuksia 19 osavaltiossa Intiassa”, hän sanoi.

Aiemmin kesäkuussa Amazon oli sitoutunut investoimaan lisää 15 miljardia dollaria Intiaan vuoteen 2030 mennessä, jolloin sen kokonaisinvestoinnit maahan ovat 26 miljardia dollaria.

Samankaltaiset artikkelit