Gati ilmoittaa yhteistyöstä Tech Mahindran kanssa GEMS 2.0:n rakentamiseksi tulevaisuuden valmiiden ohjelmistosovellusten rakentamiseksi

Gati, Tech Mahindra, partnership, GEMS 2.0, software application, digital transformation, cloud initiatives, last-mile operations, Allcargo Group, artificial intelligence, machine learning

Allcargo-konserniin kuuluva Gati Limited on tehnyt yhteistyötä Tech Mahindran kanssa kehittääkseen Gati Enterprise Management System (GEMS) 2.0:n. ”Gatin ydintoiminnallinen ohjelmistojärjestelmä, GEMS 2.0, pyrkii tarjoamaan parannetun asiakaskokemuksen ja nykyaikaisen teknologialähtöisen käyttöliittymän samalla, kun se lisää tehokkuutta ja alentaa kustannuksia”, yhtiö sanoi.

Ohjelmistosovellus hyödyntää Tech Mahindran asiantuntemusta ja keskittyy pilvipohjaisiin sovelluksiin, mikä toistaa organisaation sitoutumisen ja investoinnin seuraavan sukupolven digitaaliseen transformaatioon ja pilvialoitteisiin. Kumppanuus keskittyy Gatin sovelluksen korvaamiseen digitaalisella, skaalautuvalla ja ketterämmällä pilvipohjaisella sovelluksella.

”Uuden aikakauden dataohjattujen teknologioiden strateginen käyttöönotto on toiminnan tehokkuuden ja asiakkaiden sitoutumisen mullistamisen ydin logistiikka- ja toimitusketjuteollisuudessa. Kumppanuutemme Gatin kanssa GEMS 2.0:n suunnittelussa ja kehittämisessä auttaa organisaatiota lisäämään tuottavuutta, avaamaan uusia liiketoimintamahdollisuuksia, skaalaamaan suorituskykyä ja johtamaan teknologiavetoista muutoskertomusta pikalogistiikkasegmentissä”, sanoi Vivek Agarwal, APJI:n (Enterprise) johtaja. Yrityskehitys, Tech Mahindra.

Seuraavien 18–24 kuukauden aikana Tech Mahindra mahdollistaa Gatin räätälöidyn GEMS 2.0:n kehittämisen tyhjästä kattaen koko ensimmäisen mailin, mailin puolivälin ja viimeisen mailin toiminnot. Ohjelmistoa kehitetään moduuleissa, kuten Nouto, Toimitus, Reitti, Asiakassopimukset, Laskutus jne.

”Tämä kumppanuus on suuri edistysaskel toiminnallisen erinomaisuuden ja ylivertaisen asiakaskokemuksen tarjoamisessa ja osa Allcargo-konsernin jatkuvaa keskittymistä Gatin kykyyn saavuttaa suurempia korkeuksia”, sanoi Pirojshaw (Phil) Sarkari, Gati Expressin ja Supply Chainin toimitusjohtaja ja toimitusjohtaja. Pvt. Ltd. (GESCPL).

GEMS 2.0:n arkkitehtuuri tulee olemaan mikropalvelupohjainen ja tapahtumaohjattu sääntömoottoreiden kautta. Infrastruktuuri on suunniteltu ja kehitetty pilvessä. Arkkitehtuuri perustuu mobiili- ja tietoturva-arkkitehtuuriin, jonka tavoitteena on tuottaa tasaista suorituskykyä koko yrityksen toimintamaan alueella. GEMS 2.0 hyödyntää dataanalytiikkaa, tekoälyä (AI) ja koneoppimista (ML).

”Ydinvisio GEMS:n, edistyneen reaaliaikaisen toiminnanohjausalustan, kehittämisessä oli asettaa asiakkaat etusijalle, optimoida prosesseja ja saavuttaa parempi työnkulun hallinta. GEMS:n kehittäminen oli osa Gatin kehitystä merkittävästä pikajakelutoimijasta kokonaisvaltaiseksi logistiikkayritykseksi”, sanoi GS Ravi, EVP & Groupin tietohallintojohtaja, Gati Limited.

Samankaltaiset artikkelit