Blue Jet Healthcare silmät Rs 840 c IPO:n kautta; asettaa hintakaistan 329-346 rupiaan osakkeelta – IPO News

IPO

Lääkeainesosia valmistava Blue Jet Healthcare vahvisti torstaina 329-346 rupiaa osakkeelta 840 miljoonan rupiaa koskevalle listautumiselle.

Osakeannin tarjouskilpailu, joka on kokonaan 2,42 miljoonan osakkeen myyntitarjous (OFS) -komponentti, jonka järjestäjät – Akshay Bansarilal Arora ja Shiven Akshay Arora – avaavat yleisölle 25.–27. lokakuuta.

Liikkeeseenlaskun ankkurikirja avataan 23. lokakuuta, yhtiö ilmoitti.

Koska listautuminen on täysin OFS, koko tuotto menee myyville osakkeenomistajille, eikä yhtiö saa varoja annista.

Ensimmäisestä julkisesta emissiosta odotetaan 799 miljoonaa rupiaa ja 840,27 miljoonaa rupiaa hintaluokan ala- ja yläpäässä.

Sijoittajat voivat tehdä tarjouksen vähintään 43 osakkeesta ja sen jälkeen 43 oman osakkeen kerrannaisina.

Mumbaissa toimiva yritys, joka toimii ”Blue Jet” -tuotemerkillä, tarjoaa niche-tuotteita, jotka on suunnattu innovatiivisille lääkeyhtiöille ja monikansallisille geneerisille lääkeyhtiöille. Sen liiketoimintamalli keskittyy monimutkaisten kemian luokkien yhteistyöhön, kehittämiseen ja valmistukseen.

Viimeisten viiden vuosikymmenen aikana yritys on kehittänyt yli 100 tuotetta, joista yli 40 on kaupallistettu.

30.6.2023 yrityksellä oli kolme tuotantolaitosta Shahadissa, Ambernathissa ja Mahadissa Maharashtrassa. Lisäksi pyrkiessään laajentamaan kapasiteettia 21. tilikaudella se osti ”greenfield” teollisuuslaitoksen vuokrasopimuksella Ambernathista.

Vuoden 2222 tilikaudella 76 prosenttia yhtiön tuloista tuli Euroopasta, seuraavaksi tuli Intia (17,14 prosenttia), Yhdysvallat (4,18 prosenttia) ja eräät muut maat.

Kotak Mahindra Capital Company Ltd, ICICI Securities Ltd ja JP Morgan India Pvt Ltd ovat kirjan johtavat johtajat liikkeeseen.

Blue Jet Healthcaren osakkeet ehdotetaan listattavaksi BSE:lle ja NSE:lle.

Samankaltaiset artikkelit