Sijoittajien peukku ylös uudelle United Breweriesin MD:lle

UNITED BREWRIES

United Breweries zoomi lähes 6 % päivänsisäistä BSE:tä torstaina sen jälkeen, kun alkoholijuomien valmistaja ilmoitti Vivek Guptan nimittämisestä yhtiön uudeksi toimitusjohtajaksi ja toimitusjohtajaksi.

Nimitys tulee kuusi kuukautta sen jälkeen, kun entinen johtaja Rishi Pardal erosi helmikuun puolivälissä. Gupta, joka toimi B2B-alustan Udaanin liiketoimintajohtajana ennen viimeisintä nimitystään, aloittaa viiden vuoden toimikautensa United Breweriesissä 25. syyskuuta, yhtiö kertoi torstaina.

Osakkeen päätöskurssi oli 1 662,10 kappaletta, mikä on 5,17 % enemmän kuin edellisen päivän BSE:n sulkemiskurssi. United Breweries täsmensi Guptan prioriteetit ja sanoi, että hän on vastuussa kasvun edistämisestä yrityksessä.

”Gupta on vastuussa United Breweriesin kestävän kasvun edistämisestä. Hän johtaa yhtiön portfolion korottamista, mukaan lukien Kingfisherin ikonisuuden vahvistamista”, yritys sanoi.

IIM-Ahmedabadin alumni Gupta työskenteli aiemmin Procterin ja Gamblen kanssa eri tehtävissä lähes kahden vuosikymmenen ajan. Hän oli sen Australian ja Uuden-Seelannin liiketoimintojen toimitusjohtaja ennen tuloaan Udaaniin.

”Tunnen etuoikeutetuksi, että minulle on uskottu yksi Intian ikonisimmista brändeistä, Kingfisher-olut ja maailman kansainvälisin tuotemerkki, Heineken”, Gupta sanoi.

United Breweries raportoi 6,72 % vuoden 2014 ensimmäiseltä tilikaudelta liikevaihdon laskusta 2 275 miljoonaan. Nettotulos laski 16,04 % vuotta aiemmasta 136 miljoonaan. Liikevoittomarginaalit supistuivat 100 pistettä 10 prosenttiin vuotta aiemmasta.

Heineken-konserniin kuuluva United Breweries valmistaa ja jakelee alkoholipitoisia ja alkoholittomia juomia. Sen tuotevalikoimaan kuuluu laaja valikoima oluita ja alkoholittomia juomia.

Samankaltaiset artikkelit