Coinbase lopettaa palvelunsa Intiassa

Coinbase is a cryptocurrency exchange

Cointelegraphin mukaan Coinbase antoi selvennyksen sen jälkeen, kun leviävässä raportissa mainittiin, että sen odotetaan lopettavan pian kaikki toiminnot intialaisille asiakkailleen.

TechCrunchin ja Economic Timesin raporteista saatujen havaintojen perusteella Coinbase Intian käyttäjiä varoitettiin sähköpostitse 11. syyskuuta 2023. Sähköpostissa uskotaan olevan maininta, että kaikki palvelut lopetettaisiin 25.9.2023 mennessä. Oletettavasti heitä pyydettiin myös poistamaan pörssiin jääneet varat.

”Otamme sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme, että lopetamme kaikki edellä mainittuun tiliisi linkitetyt Coinbase Retail -palvelut, koska estämme pääsyn vähittäistileiltä, ​​jotka eivät enää täytä päivitettyjä standardejamme näille palveluille”, oivallusten mukaan. 8. syyskuuta 2023 lähetetystä sähköpostista, jonka Coinbasen tiedottaja on jakanut.

Raporttien odotetaan kuitenkin viittaavan myös siihen, että Coinbase on kieltänyt intialaisia ​​käyttäjiä kirjautumasta pörssiinsä, vaan kehotti heitä lataamaan sen lompakkosovelluksen Coinbase Walletin, Cointelegraph totesi.

Samankaltaiset artikkelit