Tribe Co-Living tulee uusille markkinoille, aikoo lisätä 4500 vuodepaikkaa vuoteen 2026 mennessä

Tribe Co-Living to enter new markets, plans to add 4500 beds by 2026

Tribe Student Accommodation and CoLiving on ilmoittanut laajentuvansa ottamalla käyttöön hybridivieraanvaraisuussegmentin, jonka tarkoituksena on rakentaa lisää yhteisasuntoja Punessa ja Indoressa. Nykyisestä lähes 500 vuodepaikastaan ​​Mumbaissa ja Punessa Tribe laajentaa maantieteellistä läsnäoloaan Punessa ja tulee Indoren markkinoille, ja aikoo lisätä 4500 vuodepaikkaa vuoteen 2026 mennessä.

JLL Intian raportin mukaan maan ”asumisen” markkinoiden odotetaan kasvavan 17 prosenttia CAGR:llä seuraavien viiden vuoden aikana lähes 40 miljardiin dollariin, ja Tribe aikoo vallata merkittävän osuuden tämä markkina.

Tribe pyrkii myös laajentamaan kohderyhmäänsä yrityksiin, vapaa-ajan matkustajiin tai joustavia oleskeluaikoja etsiviin ammattilaisiin. Tribe on noudattanut tähänastisella kasvumatkallaan ansaitsemismallia polttomallin sijaan ja kasvanut kannattavasti vuosien varrella. Tribe näkee Intian korkeimpia säilytysprosentteja, yli 50 %, mikä johtaa paljon korkeampaan kokonaiskäyttöasteeseen kuin ravintola-alan standardi 64 %. Tribe väittää olevansa keskimäärin 85-95 % käyttöasteella tällä hetkellä vuoden aikana.

Osana tätä Tribe tarjoaa vieraanvaraisuusoperaattorimallin (OPM Model). Tämä on tavallinen tulonjakomalli, jossa Tribe yhdistää kiinteistöalan toimijoita ja rakentaa laitoksia, jotka lisäävät kiinteistöjen tuloja ja yleistä käyttöastetta.

Laajentumisesta puhuessaan Tribe Staysin perustajat Yogesh Mehra & Shantam Mehra sanoivat: ”Olemme nähneet, että kiinteä vuokra CAPEX-investoinneilla ja OPEX toimii harvoin ravintola-alalla, eikä se ole kestävää pitkällä aikavälillä. Olemme päättäneet siirtyä puhtaasti OPM-malliin tarjotaksemme vuokranantajille korkean puolen ja rakentaaksemme pitkällä aikavälillä kestävää liiketoimintaa. Haluamme, että kaikki osapuolet hyötyvät ja rakentaa kumppanuutta vuokranantajamme kanssa. Haluamme olla mahdollisimman läpinäkyviä. Seuraavassa laajentumisvaiheessa haluamme luoda mallin, joka on kannattava kaikille. Ajatuksena on ansaita kiinteistö mahdollisimman paljon rahaa ja tarjota asiakkaille hyvä paikka, jota he voivat kutsua kodiksi. Olemme avoimia rahoituksen ja kiinteistöalan kumppanuuksille samalla kun olemme tämän kasvun keihäänkärki.”

Aman Mehra, CMO, Tribe Stays, sanoi markkinapotentiaalista: ”Lyhyen oleskelun kysyntä 3000-5000 rupiaa/yö on huimaa – yrityksistä asiakkaille. Haluamme Triben olevan mahdollisimman joustava vastatakseen tähän tarpeeseen. Näemme jo yli 90 %:n käyttöasteen kiinteistöissämme lyhyt- ja pitkäkestoisissa oleskeluissa. ”1 päivä 1 vuoteen” on filosofiamme, joka etenee. Haluamme olla suunnittelu-, laatu- ja yhteisökeskeisiä huipputekniikan vetämänä, nuori kohdemarkkina mielessä. Tribe on ainutlaatuinen suunnittelun ja kokemuksen suhteen verrattuna mihin tahansa tämän segmentin toimijaan.”

Tribe pyrkii käyttämään uusia varoja kiinteistöjen laajentamiseen, teknologiaan ja liiketoimintaan. Tribe aikoo laajentaa 5 000 vuodepaikkaa seuraavien 18–24 kuukauden aikana Punessa, Mumbaissa, Goassa, Hyderabadissa, Delhissä, Gurgaonissa, Indoressa ja Bangaloressa sekä matkailu-/uskonnollisissa kohteissa, kuten Ayodhyassa, Keralassa, Manalissa ja Dehradunissa.

Samankaltaiset artikkelit