Globe Textile aikoo tutkia osakeosakkeiden suoralistausta BSE:llä – Market News

Globe Textile

Globe Textiles India Limited (GTIL) (NSE: GLOBE), gujaratilainen tekstiiliyritys, joka palvelee globaaleja ja kotimaisia ​​markkinoita, on ilmoittanut suunnitelmistaan ​​tutkia osakeosakkeidensa suoraa listaamista BSE Limitedissä.

Äskettäisten lausuntojen mukaan GTIL odottaa liikevaihdon kasvavan 30 prosenttia ja 520 miljoonan rupiaa ylemmäksi konsolidoidusti vuoteen 2027 mennessä, koska yritys on äskettäin ostanut Globe Denwash Private Limitedin, jolla on ympäristöystävällinen laitos Zero Liquid Discharge -järjestelmällä. ja osittain aurinkoenergian tuotanto, joka minimoi energiakustannukset vihreää energiaa käytettäessä.

Yrityksen tiedotteen mukaan Globe Textile raportoi 399,4 miljoonan rupiaa joulukuussa 2023, ja sen tuotantokapasiteetti on yli 2,5 lakh neliöjalkaa, jossa se valmistaa 36 miljoonaa metriä kangasta ja 2,5 miljoonaa pohjaa vuodessa.

Globe Textiles (India) Limitedin toimitusjohtaja Bhavin Parikh sanoi: ”Kun Globe Textiles edistyy arvioinnissaan ja mahdollisessa hakuprosessissaan suoraa listaamista varten BSE Limitedissä, yhtiö on edelleen sitoutunut ylläpitämään avointa viestintää ja läpinäkyvyyttä sidosryhmiensä kanssa, mukaan lukien osakkeenomistajat, työntekijät, asiakkaat ja sääntelyelimet”.

Suora listautuminen BSE Limitediin antaisi Globe Textilesille pääsyn suurille sijoittajille. On myös mainittava, että suorat listaukset tarjoavat yrityksille virtaviivaistetun tavan päästä julkisille markkinoille ilman perinteistä listautumisprosessia, mikä vähentää kustannuksia ja hallinnollista monimutkaisuutta. Lisäksi tällaiset listaukset edistävät likviditeettiä ja edistävät elinvoimaista kaupankäyntiympäristöä listatuille arvopapereille.

Samankaltaiset artikkelit